Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 196 (8725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Replică

Gheorghe Șoldan consideră că „dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur a fost un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, a ținut să transmită o replică la afirmațiile actualului șef al administrației, liberalul Gheorghe Flutur, cu privire la valoarea proiectelor din județul Suceava. Gheorghe Șoldan a spus că sucevenii trebuie să știe adevărul, acesta fiind că „dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur a fost în realitate un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare.

„Teoretic, avem 86 de proiecte, cum a anunțat astăzi Gheorghe Flutur. Practic, doar câteva dintre ele au finanțare reală. Și la acelea se chinuie de trei mandate să le ducă la bun sfârșit. Restul? Sunt doar hârtii, studii de fezabilitate prin care Flutur a sifonat sume uriașe din bugetul județului”, a spus Șoldan. El a arătat că multe dintre aceste proiecte sunt aceleași despre care Gheorghe Flutur le vorbește sucevenilor de ani de zile, dar pe care nimeni nu le-a văzut realizate. „Un exemplu clar este mult lăudatul Spital de Copii. Sute de articole, declarații, apariții TV și promisiuni electorale. În realitate, nimic! Doar un studiu de fezabilitate neterminat nici astăzi, fără finanțare. Flutur minte, ca de obicei, când spune că așteaptă doar aprobarea de la Ministerul Sănătății. Și astăzi, fără nici o reținere, a repetat aceeași minciună în conferința de presă. Documentele Consiliului Județean arată clar: studiul de fezabilitate nu e finalizat, iar firma de proiectare nu mai răspunde nici la telefon, nici la e-mail. Din 2022! Acesta este marele politician, Gheorghe Flutur – un demagog care anunță în ziare ceea ce visează noaptea, ca și cum ar fi în curs de realizare”, a explicat președintele ales al CJ Suceava. El a adăugat că în perioada următoare va oferi multe exemple de „mari proiecte” ale județului, care sunt doar simple hârtii.

”Oameni buni, nu glumesc. Doar hârtii. Din banii dumneavoastră i-a fost ușor să facă cârpeli. Și să se laude, de dimineața până seara. Fie cu proiecte care există doar pe hârtie, fie cu realizările primarilor”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Ulterior, după o replică a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, Șoldan i-a transmis acestuia să se calmeze, să aibă răbdare, că va veni vremea când va vorbi și de bani. ”Va veni timpul când vom vorbi de achizițiile publice făcute cu firme ale unor membri PNL Suceava. De exemplu, câte zeci de mii de euro cheltuiați doar pe cafea la Consiliul Județean Suceava. Vorbim cât de curând.

Și, da, aici nu vă contrazic, la spectacol politic vă pricepeți. Sunteți mult mai experimentat. La spectacole și la proiecte doar pe hârtie. Fără finanțare”, a încheiat Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan consideră că „dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur a fost un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Gheorghe Șoldan consideră că „dezvoltarea județului” în mandatele lui Gheorghe Flutur a fost un maldăr de hârtii cu proiecte fără finanțare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei