Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 195 (8724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tranzacție

Compania Best Hotels din Gura Humorului este noul proprietar al Hotelului Best Western Bucovina din centrul acestui oraș

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai renumite unități de cazare din județul Suceava, Hotelul Best Western Bucovina din Gura Humorului, are un nou proprietar.

Hotelul Best Western Bucovina și hanul Ariniș din Gura Humorului au fost scoase la vânzare de SC Casa de Bucovina – Club de Munte SA, unde principalul acționar a fost SIF Muntenia, iar noul proprietar al celor două locații este compania Best Hotels din Gura Humorului.

Aceasta a intrat în proprietatea Hotelului Best Western Bucovina din centrul orașului Gura Humorului, cotat la patru stele.

Hotelul dispune de 220 locuri de cazare distribuite în 42 camere twin, 42 matrimoniale, 38 single, 4 junior suite, două apartamente și două camere VIP, două restaurante, o zonă de SPA, un club pentru copii cu loc de joacă interior, două terase, precum și cinci săli de conferință.

În cadrul aceleiași tranzacții, firma Best Hotels a achiziționat și Hanul turistic Ariniș, situat în parcul cu același nume, cu o capacitate de 140 de locuri.

După finalizarea oficială a tranzacției, unul dintre acționarii companiei Best Hotels, omul de afaceri din Gura Humorului Edward Flutur, ne-a declarat că achiziția Hotelului Best Western a fost, în primul rând, un gest de patriotism local.

„Turismul în Gura Humorului a început cu acest hotel. Acum 20 de ani, în Gura Humorului erau 72 de locuri de cazare, șomaj de 80% și era zonă defavorizată. După ce au venit cei de la SIF Muntenia să investească în acest hotel, Best Western a devenit o perlă nu doar a orașului Gura Humorului, ci a Bucovinei.

Și tot cei de la hotel au ajutat foarte mult orașul în proiectele pentru pârtie, parcul Ariniș și ce a însemnat dezvoltarea turistică din Gura Humorului.

Iar acum, în Gura Humorului sunt aproape 4.000 de locuri de cazare, 50-60% din industria orașului este bazată pe turism și încă 20-25% pe firme care lucrează pentru cei din turism”, a spus Edward Flutur.

 

Noul centru SPA va fi unul dintre cele mai mari de la un hotel din zona Moldovei

Edward Flutur a adăugat că în momentul de față se lucrează deja la un proiect amplu pentru dezvoltarea Hotelului Best Western, în special pentru diversificarea serviciilor oferite clienților.

El a arătat că până la finalul anului viitor își dorește să fie finalizată o nouă zonă de SPA astfel încât hotelul să fie mai atractiv și pentru familiile cu copii.

„În momentul de față hotelul are zonă de afaceri destul de îngustă, adică se bazează în special pe turiștii străini care vin în circuit și stau una-două nopți, dar și pe organizarea de team building-uri și conferințe. Ceea ce ne propunem noi este să readucem Best Westernul acolo unde era, adică să fie o mândrie locală.

În momentul de față proiectăm în vederea dezvoltării ariei de afaceri și vom încerca să mergem foarte mult pe ideea de leisure, adică pentru familii cu copii”, a spus noul proprietar al hotelului.

Edward Flutur a subliniat că noul centru SPA va fi unul dintre cele mai mari de la un hotel din zona Moldovei.

„Trebuie spus că toate lucrările, inclusiv cele de reparații și mentenanță în hotel, care nu sunt puține, se vor face fără a opri activitatea hotelului.

În ceea ce privește noul centru SPA, acesta va avea două secțiuni.

Cam 20% din suprafață va fi doar pentru adulți, pentru cei care vor să aibă mai multă liniște, iar 80% din spațiu va fi pentru familii, cu zona de aqua park, cu zone de tratamente, saune și o piscină care va avea o lungime de circa 26-28 de metri, vestiare generoase, la toate acestea adăugându-se și un restaurant pentru zona SPA”, a explicat Edward Flutur.

El a spus că zona pentru familii va fi accesibilă și publicului larg.

De precizat că tot omul de afaceri Edward Flutur este cel care, împreună cu proprietarul megatirolienei din parcul Ariniș, a inaugurat, la finalul lunii iunie, cea mai mare roată panoramică din țară, cu o înălțime de 50 de metri.

Roata panoramică are 24 de cabine, fiecare cu patru locuri, iar durata unei plimbări este de aproximativ 10 minute. Cabinele sunt atât semideschise, cât și închise, acestea din urmă având aer condiționat pe timp de vară și încălzire pe perioada iernii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Best Hotels din Gura Humorului este noul proprietar al Hotelului Best Western Bucovina din centrul acestui oraș.
 Vizualizări articol: 3893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Compania Best Hotels din Gura Humorului este noul proprietar al Hotelului Best Western Bucovina din centrul acestui oraș3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei