Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 189 (8718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan către liberalii suceveni: „În următorii patru ani, în județul Suceava vor fi mai multe șantiere decât hore şi festivaluri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, le-a transmis liberalilor suceveni că au pierdut alegerile din cauza unei administrări deficitare a județului și i-a asigurat că în următorii patru ani vor fi mai multe șantiere decât hore și festivalului. „Din bun-simţ, după câștigarea alegerilor, am evitat să ne lăudăm cu rezultatele obținute şi am căutat să aducem un plus de echilibru, decenţă şi linişte în viaţa politică suceveană.  Asta deşi, în 2020, cei de la PNL nu au procedat la fel, <explicând> cu aroganţă, la o televiziune afiliată partidului, despre cum <ne-au zdrobit>, cum <ne-au invins> etc.”, a spus Ioan Stan.

El a precizat că vara aceasta, votul sucevenilor a fost clar, PNL-ul şi Gheorghe Flutur fiind sancționați pentru minciunile lor şi pentru administrarea deficitară, „ca să nu zicem proastă”, a județului. „Acesta este un adevăr pe care cei de la PNL ar trebui să şi-l asume şi să înveţe din el. Dar, din păcate, echipa PNL Suceava continuă cu aceeaşi retorică păguboasă, ridicând osanale şefilor din propriul partid, aruncând cu mizerii în partenerii de guvernare, în loc să pună osul la muncă ca să demonstreze electoratului că ştiu să facă şi politică, nu doar să mintă şi să împroaște cu noroi. Ba, mai mult, în timpul campaniei electorale, un deputat liberal prevestea un dezastru total pentru PSD Suceava şi promitea nişte surprize „majore” în zona Fălticeniului....credem că inclusiv dumnealui a fost în cele din urmă <surprins> de ce a <reuşit> PNL-ul în zonă”, a declarat Ioan Stan.

El a declarat că social-democrații înțeleg nevoia liberalilor de a se complace în mediocritate şi linguşire, acestea fiind atributele lor fundamentale pentru a se regăsi pe liste la alegerile viitoare. „De altfel, nicicând profesionalismul nu a fost un criteriu forte de promovare în PNL, dovadă fiind şi procentele cu care sunt cotați în sondaje. Totodată, subliniem că pe noi nu ne interesează nici ce face domnul Ciucă, nici domnul Batistuţă, nici alţii din PNL, dar ne interesează foarte mult cum se cheltuie banul public. Or, să dai două milioane de euro pentru a umple ţara cu nişte panouri pentru promovarea unei cărţi în scop evident electoral, nicidecum cultural, e bătaie de joc. Cât despre <norii negri> pe care un deputat PNL-ist îi vede ridicându-se pe cerul administrativ al judeţului Suceava, ne mirăm că nu i-a zărit în ultimii 8 ani de administrare liberală, când judeţul nostru a ajuns pe primul loc în ţară la numărul copiilor cu părinţi plecaţi în străinătate, penultimul loc în privinţa salariilor, cu aproape cel mai mare număr de localităţi care nu sunt racordate la apă potabilă şi nici măcar nu mai amintim infrastructura judeţeană”, le-a transmis Ioan Stan liberalilor suceveni.

El a precizat că având în vedere rezultatele liberalilor de la șefia județului, le recomandă celor din PNL să se abţină patru ani de zile şi atunci, dacă social-democrații nu își fac treaba, „să ne judece”. În final, liderul PSD le-a garantat liberalilor că în următorii patru ani, în județul Suceava vor fi mai multe şantiere decât hore şi festivaluri. „Asta pentru că tânărul Gheorghe Şoldan a ales să muncească pentru suceveni şi în interesul acestora, înţelegând că locuitorii judeţului Suceava au nevoie de cineva care să le înţeleagă nevoile şi care este determinat să schimbe dinamica social-economică a zonei”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan către liberalii suceveni: „În următorii patru ani, în județul Suceava vor fi mai multe șantiere decât hore şi festivaluri”.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan către liberalii suceveni: „În următorii patru ani, în județul Suceava vor fi mai multe șantiere decât hore şi festivaluri”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei