Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 186 (8715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,974 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5032 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   25 imagini |   ø fişiere video

Precizie germană. Design rafinat

Compania germană NOLTE, specializată în mobilier de bucătărie, vă așteaptă în showroom-ul din Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania germană NOLTE, specializată în mobilier de bucătărie, vă așteaptă în showroom-ul din Ipotești, strada Ciprian Porumbescu, unde veți găsi mobilier cu un design unic, bucătării dotate cu aparatură electrocasnică de ultimă generație. Toate produsele expuse sunt de producție germană.

Piesele de mobilă se fabrică și se asamblează în Germania, apoi se aduc la Suceava și se montează în locuințele clienților. NOLTE combină precizia germană cu designul rafinat.

 

Mobilierul de bucătărie expus în elegantul showroom din Ipotești vă ajută să vă împliniți un vis.

Echipa de specialiști NOLTE Suceava (Ipotești) vă este alături din faza de consiliere până la instalarea bucătăriei acasă. Sunt oameni cu experiență care vă pot ajuta să vă alegeți în mod special mobilier de bucătărie, dar vă pot consilia și vă pot ajuta să vă procurați, pe comandă, și alte piese de mobilier.

Un designer se poate întâlni cu fiecare client și îl poate ajuta pe parcursul proiectului de bucătărie.

NOLTE aduce calitate, produse premium, tehnologie de ultimă oră și prețuri corecte

NOLTE vinde bucătării realizate la standarde de înaltă calitate, care pot fi combinate în moduri diferite, potrivite stilului fiecăruia, dimensiunilor camerelor, dar şi bugetului clientului. NOLTE Suceava are o gamă accesibilă de produse, unele proiecte pornind de la 4.000-5.000 de euro.

În showroom-ul din Ipotești veți găsi o multitudine de materiale cu nuanțe, culori care sunt la dispoziția clientului în funcție de dorința fiecăruia.

Este important de știut că orice client care apelează la  NOLTE Suceava (manager dezvoltare și resurse umane Vasile Coman) are posibilitatea de a comanda/alege un proiect, nu doar o simplă mobilă. Specialiștii spun că mobilierul NOLTE folosește spațiul la maximum, ceea ce îi atrage pe clienți.

Produsele sunt destinate categoriei premium, clienţii putând opta pentru o bucătărie complet utilată, incluzând accesoriile şi aparatura electrocasnică, de la mărci de renume.

De asemenea, prețurile sunt accesibile, clienții găsind aici cel mai bun raport calitate-preț. NOLTE aduce calitate, produse premium, tehnologie de ultimă oră și prețuri corecte.

Oferte! NOLTE Suceava (Ipotești):

•        Bucătăriile fără mâner sunt acum în tendințe și creează un aspect îngrijit, ordonat, cu linii curate – „MatrixArt” este numele pe care l-am dat acestei game de bucătării. Iluminarea profilurilor cu o lumină emoțională creează o ambianță cu adevărat specială, subliniindu-le cu gust liniile.

•        Fie că este vorba de fronturi din lemn, piatră autentică structurată sau culori naturale. Descoperă colecția noastră! Designul, materialele, culorile și formele sunt în prim-plan și îndeplinesc cele mai recente standarde. Inspirați-vă și planificați-vă propria bucătărie de vis NOLTE.

•        Idei inteligente de planificare în spații mici. Fie că este vorba despre o garsonieră, micro-apartamente pentru persoane singure, un apartament la mansardă pentru părinți singuri sau un apartament cu clădire veche în centrul orașului pentru cupluri, NOLTE Kitchens are întotdeauna la îndemână soluția de amenajare potrivită. Indiferent cât de mic este apartamentul sau cât de mare este provocarea, cele patru povești ale noastre arată cum fiecare își poate crea propriul refugiu personal de confort.

•        Matrix900 și MatrixArt900: Designul se întâlnește cu spațiul de stocare. Vă oferim gratuit cu 20% mai mult spațiu de depozitare: atunci când alegeți o bucătărie Nolte sau nolteneo cu o înălțime a carcasei de 90 cm, veți obține unitățile de bază la prețul înălțimii standard a carcasei. Luați legătura cu dealerul local Nolte Küchen.

Date de contact...

„Fie că este o bucătărie de familie personalizată cu o soluție de colț sau o bucătărie modulară pentru una care va rămâne flexibilă chiar dacă te muți, bucătăria ta NOLTE se va adapta condițiilor tale actuale de viață”.

Dacă aveți un proiect de bucătărie sau dacă vreți să faceți un proiect cu ajutorul unui specialist, fie că este vorba de o viziune detaliată sau doar de câteva idei vagi, trebuie mai întâi să vă programați: e-mail: office@noltesuceava.ro, telefon: 0730 99 22 55, adresa: Str. Ciprian Porumbescu, 1, Ipotești, Suceava (în fosta locație IXINA Suceava).

Mai multe informații despre NOLTE, însoțite de fotografii, găsiți pe rețelele de socializare: Facebook: https://noltesuceava.ro/, Instagram:  https://www.instagram.com/noltesuceava/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania germană NOLTE, specializată în mobilier de bucătărie, vă așteaptă în showroom-ul din Ipotești.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Compania germană NOLTE, specializată în mobilier de bucătărie, vă așteaptă în showroom-ul din Ipotești5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei