Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 185 (8714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9743 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4737 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Marele premiu care poate fi câștigat la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest de la Suceava va fi o motocicletă Chopper

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marele premiu care poate fi câștigat la Bucovina Motorfest de la Suceava, care va avea loc la finalul acestei săptămâni, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, va fi o motocicletă Chopper. Premiul poate fi câștigat de cei care vor achiziționa tricoul oficial al festivalului și vor completa talonul pe care îl vor primi pentru a participa la tombolă. Organizatorii festivalului, alături de sponsori, vor mai acorda și alte premii în cadrul tombolei, respectiv o chitară electrică cu autografele principalilor artiști care vor urca pe scenă în cele trei zile ale festivalului (oferită de Expertware), un curs la școala de șoferi BDG, precum și o pereche de ochelari Ray-Ban din colecția limitată Scuderia Ferrari (oferiți de clinica Novaoptic).

Bucovina Motorfest va avea loc în perioada 9-11 august, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, nume mari de trupe rock din străinătate și din România urcând pe scena ediției de anul acesta a festivalului. Capul de afiș al ediției de anul acesta va fi trupa suedeză de symphonic metal Therion, una dintre cele mai cunoscute formații rock din Europa și chiar din lume. De precizat că liderul Therion, Christofer Johnsson, a anunțat oficial că Bucovina Motorfest va fi ultimul festival din Europa la care formația va susține un concert.

Festivalul Bucovina Motorfest este organizat de clubul Legio Phoenix MC România, iar ediția de anul acesta va fi una dintre cele mai mari de până acum, atât din punct de vedere al formațiilor care vor concerta, cât și al numărului de participanți, atât motocicliști, cât și spectatori, fiind așteptați circa 15.000 de spectatori. Organizatorii au pregătite concerte de rock, expoziția motocicletelor, concursuri pentru motocicliști și o paradă moto. Parada moto va avea loc sâmbătă, 10 august, cu plecare de la ora 12:00, de pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei și va avea ca punct final singurul muzeu de motociclete din România, „Expo Moto Bucovina”, aflat în apropierea municipiului Rădăuți. Parada este organizată de Legio Phoenix MC Romania împreună cu trupa Phoenix Transsylvania, în memoria liderului acestei formații, Nicu Covaci.

Organizatorii au anunțat și ordinea concertelor din cele trei zile ale festivalului. Astfel, vineri, 9 august, vor urca pe scenă formațiile The Vodoo Child, Project Renegade (Grecia), E-an-na și Cargo. Sâmbătă, 10 august, vor cânta Serpent Stream, Seven Thorn (Danemarca), Bucovina și Therion, iar duminică, 11 august, vor cânta trupele Star Crystal (Ucraina), Odyssey (care a pregătit câteva noutății pentru fanii formației), Coma și Vama. Prezentatorul festivalului va fi Cristian Hrubaru.

Organizatorii festivalului au anunțat că la ediția de anul acesta, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea celor care vor fi prezenți la Suceava, a fost mărită suprafața de campare, unde vor fi disponibile toalete, dușuri cu apă caldă, chiuvete și alte utilități. În cadrul festivalului vor mai fi amenajate zone de agrement pentru copii și tineri cu activități interactive, zone instagramabile, precum și standuri cu echipamente și accesorii moto.

Abonamentele pentru festival pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro, în momentul de față prețul unui abonament pentru cele trei zile ale festivalului fiind de 230,47 lei, iar un abonament pentru camping este de 31,43 de lei. Cei care doresc pot achiziționa și bilete pentru o zi de festival, la prețul de 120 de lei, acestea putând fi cumpărate de la intrarea în spațiul unde are loc evenimentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marele premiu care poate fi câștigat la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest de la Suceava va fi o motocicletă Chopper.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marele premiu care poate fi câștigat la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest de la Suceava va fi o motocicletă Chopper0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei