Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 184 (8713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deja studenți

Absolvenți de top ai Colegiului Militar Câmpulung, viitori medici militari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nouă dintre absolvenții promoției 2024 a Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung au ales să se îndrepte către o carieră în medicină, fiind admiși cu medii mari la București, Târgu Mureș și Oradea, unde se vor pregăti pentru a deveni medici militari.

Astfel, patru ștefăniști au fost admiși la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, unul la Facultatea de Medicină Militară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și patru la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Oradea.

 

Admisă prima, cu 9,95, la Medicină Militară

Absolventa Bianca Alexandra Niga a reușit să fie admisă prima, cu media 9,95, la Facultatea de Medicină Militară de la Târgul Mureș. Ambițioasă și perseverentă, Bianca a demonstrat că este capabilă de performanță, reușind să obțină rezultate excelente la concursul de admitere.

„Și iată cum visurile chiar devin realitate, persistând și continuând. Scopul meu de licean este acum pe deplin îndeplinit, să intru la medicină, iar acesta se extinde spre visul de a îmbina grija pentru oameni cu spiritul armatei, al diplomației și curajului, căci nu am ales medicina doar pentru mine, ci pentru a face bine lumii. Le mulțumesc tuturor celor care au crezul în voința mea, poate mai mult decât mine, în special celor care au făcut din această dorință o promisiune pe viață”, a transmis Bianca Alexandra Niga.

 

Admisă cu 9,96, a doua medie de la Institutul Medico-Militar

La Institutul Medico-Militar din București au fost admiși patru absolvenți de la Câmpulung: Alexandra Anton, care a ocupat al doilea loc în ierarhie, cu media 9,96, Bogdan Murariu, Iustina Roman și Matei Breșug.

Au reușit să iasă învingători într-o competiție grea, unde punctul culminant este reprezentat de misiunea nobilă pe care o reprezintă această profesie, aceea de a salva vieți, au comentat reprezentanții liceului câmpulungean.

„În clasa a X-a mi-am descoperit pasiunea pentru chimie și din acel moment m-am hotărât că cea mai bună alegere pentru viitoarea mea carieră este medicina militară.

De atunci m-am pregătit pentru a-mi atinge țelul, iar astăzi, văzându-mă în fața faptului împlinit, aproape nu îmi vine a crede. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și au crezut în mine și le promit că o să dau tot ce am mai bun pentru a ajunge un medic de succes!”, a punctat Bogdan Murariu, proaspăt absolvent.

Noi orizonturi se deschid și pentru absolventele Daria Negrea, Delia Velecico, Isabella Nicoriuc și Mădălina Manole, care au fost admise la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Oradea.

Au muncit enorm pentru reușită și acum își văd visul devenit realitate.

„Totul a început în clasa a IX-a, o dorință care ne-a purtat de-a lungul anilor pe un drum greu, însă datorită ambiției și aspirației de a ajuta oamenii, am reușit să ne adunăm puterile și să ne atingem visul mult dorit. Liceul militar îmbinat cu pregătirea pentru admiterea la medicină este un drum pe care nu mulți îl parcurg până la capăt, dar cu ajutorul familiei și al celor care au crezut în noi, visul s-a transformat în realitate.

Ne bucurăm că vom merge împreună pe acest drum și știm că ne vom susține reciproc întocmai cum familia de ștefăniști ne-a învățat”, au spus viitorii studenți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolvenți de top ai Colegiului Militar Câmpulung, viitori medici militari.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Absolvenți de top ai Colegiului Militar Câmpulung, viitori medici militari5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei