Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 178 (8707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment la debut

Pasiunea unui sucevean de a găti aduce două zile de festin culinar pe bază de carne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasiunea unui sucevean de a găti aduce în zonă prima ediție a festivalului intitulat Bucovina GRILL & BBQ Show. Constantin Ciurlă spune că s-a gândit de mai multă vreme să împartă pasiunea de a găti cu mai mulți oameni. De aici s-a născut și ideea acestui eveniment, care va avea loc în zilele de 10 și 11 august, între orele 14.00-22.00, în poienița Conacului Domnesc.

Aici, Chef Radu Zărnescu, alături de echipa sa de bucătari, va găti carnea de vită în toate modurile posibile, iar bucătarii Marius Pleșa, Constantin Ciurlă și Andrei Marcu vor găti carne de porc, carne de miel, balmoș, dar și alte preparate la ceaun.

Pe tot parcursul evenimentului, Dj Puff și Mc Cornel ne vor distra și ne vor pune "carnea" în mișcare.

King event - cabină foto, vor fi prezenți să ne imortalizeze momentele.

Accesul la eveniment pentru o singura zi costă 250 lei. Accesul la eveniment pentru ambele zile costă 450 lei.

În prețul biletului este inclusă degustarea de mâncare din toate zonele sub conceptul de all you can eat.

Biletele se pot achiziționa de la Constantin, telefon 0742850567, de la Conacul Domnesc, de la restaurantul Bucovina Grill Cajvana sau de la Cafe Ines, de lângă Sun Gym, de lângă Kaufland.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasiunea unui sucevean de a găti aduce două zile de festin culinar pe bază de carne.
 Vizualizări articol: 2191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pasiunea unui sucevean de a găti aduce două zile de festin culinar pe bază de carne5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei