Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 174 (8703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Atletul Matei Boca, în vârstă de 12 ani, cu peste 50 de medalii de aur câștigate, ales „Ambasador al Clubului Sportiv Alessia Athletic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sportivul Matei - Ionuț Boca, în vârstă de doar 12 ani, considerat „copilul de aur” al atletismului din Fălticeni, a primit recent titlul de „Ambasador al Clubului Sportiv Alessia Athletic”, club la care se antrenează.

Matei Boca merită cu prisosință această distincție, spune Laura Blanaru, președintele Clubului Sportiv Alessia Athletic, pentru munca și perseverența sa. „În patru ani, Matei a câștigat peste 50 de medalii de aur și a lipsit doar o singură dată de la antrenamente. Îl așteaptă un an extraordinar, care din punctul meu de vedere îl va dezvolta extraordinar de bine”, a adăugat Laura Blanaru.

Evenimentul de investire „a micului ambasador” a avut loc în prezența partenerilor oficiali ai clubului, în prezența familiei lui Matei. De asemenea, au fost și invitați speciali, care au venit special să îl susțină pe tânărul sportiv.

Partenerii Clubului și susținătorii financiari ai sportivului, Pensiunea Iristar, Alma Clinic și Simos, au ales să dubleze bursa financiară pentru Matei pentru un an de zile, demonstrând astfel sprijinul lor continuu pentru dezvoltarea acestuia. „Acerbis a avut din nou grijă ca echipamentele lui Matei să fie de cea mai înaltă calitate, în timp ce GoldNutrition se asigură că sportivul beneficiază de suplimentele necesare pentru a-și menține forma fizică optimă. Zen Rituals, de asemenea, contribuie la recuperarea sa, oferindu-i cele mai bune tratamente și metode de relaxare după antrenamente și competiții”, a completat Laura Blanaru.

Părinții lui Matei joacă un rol esențial în susținerea și dezvoltarea sportivului.  Președintele Clubului Alessia Athletic, Laura Blanaru, și unul dintre antrenorii lui Matei, Alin Onofrei, au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului sportiv, apreciindu-i munca și determinarea. La eveniment au fost prezenți și Cosmin Stan, Ianis Simos și Alexandru Mitocaru, care l-au felicitat pe Matei și i-au înmânat personal plicul cu bursa pentru un an. Această bursă reprezintă o recunoaștere a eforturilor și performanțelor sale, dar și un stimulent pentru viitoarele sale realizări.

Laura Blanaru ne-a mai spus că numirea lui Matei Boca ca ambasador al Clubului Sportiv Alessia Athletic nu este doar o recunoaștere a performanțelor sale sportive, ci și o confirmare a faptului că munca, dedicarea și perseverența sunt valorile care stau la baza succesului. „Cu susținerea partenerilor săi și a familiei, Matei este pregătit să își continue parcursul de succes și să atingă noi culmi în cariera sa sportivă. Acest moment de sărbătoare marchează nu doar un nou început pentru Matei, ci și o motivație suplimentară pentru toți tinerii sportivi care visează la performanță și excelență în sport”, au concluzionat reprezentanții Clubului Sportiv Alessia Athletic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atletul Matei Boca, în vârstă de 12 ani, cu peste 50 de medalii de aur câștigate, ales „Ambasador al Clubului Sportiv Alessia Athletic”.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Atletul Matei Boca, în vârstă de 12 ani, cu peste 50 de medalii de aur câștigate, ales „Ambasador al Clubului Sportiv Alessia Athletic”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei