Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 173 (8702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Perioada 25 – 31 iulie 2024

Unde fugim de-acasă...

„Lume, lume… hai la târg!”

Peste 100 de meșteri populari, „producători de bunătăți” și artiști îndrăgiți vor participa, la final de săptămână, 26-28 iulie 2024, la Muzeul Satului Bucovinean, la manifestarea „Lume, lume… hai la târg!”. Târgul este deschis publicului între orele 9:00 și 20:00, iar prețul biletului de intrare este de 8 lei pentru adulți, 4 lei pentru pensionari și 2 lei pentru elevi/studenți. Proiectul-Festival „Lume, lume… hai la târg!” a fost aprobat și finanțat de Consiliul Județean Suceava și este organizat de Muzeul Național al Bucovinei.

 

Bucovina Ultra Rocks (BUR), ediția a V-a

Peste 1.500 de alergători, din aproape 30 de țări, sunt așteptați la Bucovina Ultra Rocks (BUR), ediția a V-a, eveniment ce va avea loc, în perioada 26-28 iulie 2024, la Câmpulung Moldovenesc. Înscrieri pe site-ul oficial al evenimentului: www.bucovinaultra.rocks

 

Muzică, dans și voie bună, la Muzeul Satului Bucovinean

Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” va susține, la Muzeul Satului Bucovinean, mai multe momente artistice („muzică, dans și voie bună”), pe 27 și 28 iulie 2024, începând cu ora 17:00, în cadrul manifestării „Lume, lume… hai la târg!”.

 

Joi, 25 iulie

Vernisajul expoziției de grup „Rural Reimaginat”, la Ferma de Artă

La Ferma de Artă (strada Humorului 279, Liteni, Moara) va avea loc joi, 25 iulie 2024, începând cu ora 17.00, vernisajul expoziției de grup „Rural Reimaginat. Atelierul artistului la sat”.

 

Vineri, 26 iulie

„Gala 10 pentru folclor”, ediția a IX-a

Vineri, 26 iulie 2024, la ora 17:00, va avea loc „Gala 10 pentru folclor”, ediția a IX-a, la Muzeul Satului Bucovinean, în cadrul manifestării „Lume, lume… hai la târg!”.

 

„Jazz între Brazi”, prima seară

„Jazz între Brazi”, artiști de renume, într-un amestec electrizant de stiluri de jazz, între tradițional și contemporan, la Grădina de Vară Brădet din municipiul Suceava. 

Vineri, 26 iulie, începând cu ora 19.30, scena grădinii va fi aprinsă de trupa Soul Serenade, din componența căreia fac parte Adelina Chivu (voce, chitară bas, cazoo) și Andrei Rotariu (chitară, muzicuță, percuție), într-un recital de jazz & blues care va lăsa o amprentă de neuitat. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0740 648 416, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro

 

Sâmbătă, 27 iulie

Recital Laura Olteanu, laMuzeul Satului Bucovinean

Sâmbătă, 27 iulie 2024, la ora 18:00, va concerta la Muzeul Satului Bucovineancunoscuta artistă bucovineancă Laura Olteanu, în cadrul manifestării „Lume, lume… hai la târg!”.

 

Concert extraordinar cu solista Michala Petri, la Cazinoul Băilor din Vatra Dornei

În agenda „Classix Lab” 2024: pe 27 iulie, la ora 19:00, la Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, va avea loc un concert extraordinar având-o ca solistă principală pe Michala Petri, una dintre cele mai faimoase interprete la blockflöte din lume. Pentru prima dată în România, ea va cânta la diverse instrumente din familia flautului drept, interpretând muzică barocă de Bach, Vivaldi, Scarlatti și dansuri antice din Scandinavia. Alături de ea va performa ansamblul de muzică veche „Flauto Dolce” din Cluj-Napoca, care va îmbogăți concertul prin aranjamente inedite ale unor piese din manuscrise românești din secolele XV-XVII. Intrarea este liberă, pe baza unei invitații gratuite disponibile pe website-ul festivalului, www.classix.ro.

 

„Jazz între Brazi”, a doua seară

„Jazz între Brazi”, artiști de renume, într-un amestec electrizant de stiluri de jazz, între tradițional și contemporan, la Grădina de Vară Brădet din municipiul Suceava. 

Sâmbătă, 27 iulie, renumitul saxofonist ieșean Virgil Popovici (saxofon/clarinet) va oferi iubitorilor muzicii un concert alături de Oana Severin (voce) și Marius Mur Vrânceanu (chitară), cei trei muzicieni fiind reuniți sub denumirea We_Jazz Trio. Prin interpretări de excepție, cei trei vor crea publicului prezent în Grădina de Vară Brădet un moment muzical unic și irepetabil.Rezervări se pot face la numărul de telefon 0740 648 416, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro

 

Duminică, 28 iulie

Maria Dragomiroiu concertează la Muzeul Satului Bucovinean

Duminică, 28 iulie 2024, la ora 18:00, vă așteaptă cu cântece îndrăgite interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, la Muzeul Satului Bucovinean, în cadrul manifestării „Lume, lume… hai la târg!”.

 

A opta ediție a manifestării „Roți legendare”, la Fălticeni

Duminică, 28 iulie, începând cu ora 10:00, în parcarea din fața Administrației Fiscale din vecinătatea Pieței „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni, se va desfășura a opta ediție a manifestării „Roți legendare”. Aceste vehicule, cu o vechime de peste 30 de ani, îndeplinesc criteriile impuse de Retromobil Club România. Expoziția de oldmobile va avea loc între orele 10:00 și 13:00, urmând ca automobilele să fie admirate într-o paradă pe traseul: str. Republicii – parcarea magazinului Kaufland – str. Republicii – str. Dogari – str. 13 Decembrie – str. Sucevei – Restaurant E85. De la ora 14:00, mașinile de epocă vor fi expuse la Popas E85, între orele 14:30-16:00.

 

Miercuri, 31 iulie

Balkan Tango Fantasy, la Cetatea de Scaun a Sucevei

Un eveniment în premieră pentru județul Suceava este includerea în acest an a două orașe, Vatra Dornei și Suceava, în agenda „Classix Lab” 2024.Pe 31 iulie, la ora 19:00, sucevenii sunt invitați la Cetatea de Scaun a Sucevei pentru un concert inedit, avându-i ca protagoniști pe trei tineri artiști din zona Moldovei și a Bucovinei, consacrați pe marile scene ale lumii. Balkan Tango Fantasy propune o călătorie în lumea încântătoare a muzicii de dans, unde cei trei instrumentiști invitați vor interpreta lucrări de compozitori clasici și moderni. Intrarea este liberă, pe baza unei invitații gratuite disponibile pe website-ul festivalului, www.classix.ro. La intrarea în Cetate se va percepe taxa de vizitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei