Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 172 (8701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ce să cumperi un ceas smart pentru copii și alte accesorii de la magazinul Toyforkids.ro?

Copiii au nevoie de multă atenție și îngrijire, mai ales în anii de creștere. Fiecare obiect sau accesoriu care intră în contact cu ei trebuie să fie de o calitate. În plus, faptul că ei se plictisesc destul de repede, presupune că au nevoie și de jucării interactive. Astfel, magazinul online Toyforkids.ro are în numeroasele sale oferte și genul acesta de jucării adaptate vârstei lor. Cu funcționalități interesante, orice copil va fi fericit să le aibă. Descoperim aici articole inedite și originale.

 

Un ceas smart pentru copii este ceea ce își doresc

Copiii își doresc jucării care să imite cât mai mult din ceea ce fac adulții. Astfel, trusele de jucărie de tip doctor sau mașinuțele cu telecomandă sunt, cu siguranță, în topul preferințelor. Acestea îi ajută să se concentreze și să inventeze tot felul de scenarii amuzante.

Însă, când vine vorba de partea inventivă, ei sunt atrași de un ceas smart copii.Acesta dispune de mai multe funcții inteligente și poate fi folosit și pentru a-l localiza. Este recomandat a fi folosit pentru copiii mai mari de șapte ani.

Practic, acest ceas are funcția unui telefon cu apel video, contacte și cameră foto. Este motivul pentru care mulți părinți îl cumpără pentru copilul lor, pentru a-i putea apela rapid. Un ceas inteligent copii este o opțiune diferită de cadou și va fi imediat acceptat și folosit.

 

Oferte irezistibile la ceasurile inteligente pentru copii

Orice părinte își dorește să știe că are copilul în siguranță. Un ceas inteligent este soluția la îndemână, deoarece este ușor de purtat la încheietura mâinii. Nu se pierde ușor precum un telefon mobil și este un accesoriu cool.

Atât pentru fetițe, cât și pentru băieți se pot alege dintre mai multe variante de culori pe Toyforkids.ro, nu doar clasicele roz sau albastru. Combinațiile de culori se pot asorta ușor, în așa fel încât copilul să țină pasul cu trendurile actuale.

Pentru a ține cont și de faptul că spălatul pe mâini este de mare frecvență în fiecare zi, există și variante care sunt impermeabile, fie că plouă sau se udă intenționat. Designul modern, dar și robust rezistă la apă, dar și la diverși alți factori exteriori. Telefonul are funcție GPS, dar și camera foto care le permite părinților să localizeze copilul chiar și la distanță. Mai mult, se poate vedea traseul complet al copilului.

 

Alte jocuri și jucării de la Toysforkids

Pentru fiecare vârstă a copilului se poate achiziționa din oferta magazinului online un joc sau o jucărie specifică. Fie că sunt jucării exterioare de tipul leagăne, tobogane sau piscine, fie că sunt jocuri de tip truse medicale, copiii adoră să se joace.

Magazinul Toysforkids livrează doar produse de calitate, cu garanția producătorului și cu instrucțiuni detaliate de folosire. Trotinete, biciclete și mașinuțe electrice pot fi folosite la plimbare, dar și pentru a obișnui copilul să fie responsabil.

Magazinul online mai livrează și alte tipuri de produse cum sunt cărucioarele pentru copii, scaunele auto și mobilierul pentru camera copilului. Oferta completă se găsește pe pagina oficială toysforkids.ro.

Sursa foto: toysforkids.ro

Contact: office@toysforkids.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce să cumperi un ceas smart pentru copii și alte accesorii de la magazinul Toyforkids.ro?.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De ce să cumperi un ceas smart pentru copii și alte accesorii de la magazinul Toyforkids.ro?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei