Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 171 (8700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Trupe mari din străinătate și din România vor urca pe scena ediției de anul acesta a festivalului Bucovina Motorfest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nume mari de trupe rock din străinătate și din România vor urca pe scena ediției de anul acesta a festivalului Bucovina Motorfest, care va avea loc în perioada 9-11 august, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Capul de afiș al ediției de anul acesta va fi trupa suedeză de symphonic metal Therion, una dintre cele mai cunoscute formații rock din Europa și chiar din lume. Trupa suedeză va urca pe scena festivalului în data de 10 august, iar potrivit unui anunț oficial făcut recent de liderul formației, Christofer Johnsson, aceasta va fi ultima șansă de a vedea un concert Therion în Europa în următorii 4-5 ani. „Așa că acest festival va fi probabil un rămas bun deocamdată până în 2028/29 pentru publicul european. Deci, dacă sunteți fan Therion și v-ați gândit să vă petreceți o vacanță de vară în minunata Românie, acesta ar putea fi un moment bun pentru a deveni realitate”, a transmis Christofer Johnsson.

De precizat că festivalul Bucovina Motorfest este organizat de clubul Legio Phoenix MC România. Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta a „Bucovina Motorfest” va fi fără doar și poate una dintre cele mai mari de până acum, atât din punct de vedere al formațiilor care vor concerta, cât și al numărului de participanți, atât motocicliști, cât și spectatori, fiind așteptați circa 15.000 de spectatori. Și la ediția de anul acesta, organizatorii au pregătite concerte de rock, expoziția motocicletelor, concursuri pentru motocicliști și o paradă moto.

Pe lângă trupa Therion, la festival vor cânta formațiile Cargo, Vama, Bucovina, Coma, E-an-na, Seven Thorn (Danemarca), Project Renegade (Grecia), Odyssey și Star Crystal (Ucraina). Prezentatorul festivalului va fi Cristian Hrubaru. Concertele vor avea loc în fiecare seară a festivalului, de vineri până duminică, programul exact urmând să fie anunțat în perioada următoare. Organizatorii au pregătit și o tombolă pentru cei care vor cumpăra tricoul oficial al festivalului,  marele premiu fiind un Chopper.

Pentru ediția de anul acesta este anunțată și o paradă moto spectaculoasă, la care sunt așteptați să participe circa 1.000 de motociclete. Parada va avea loc pe 10 august, iar motocicliștii vor pleca de pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei și vor merge până la singurul muzeu de motociclete din România, „Expo Moto Bucovina”, aflat în apropierea municipiului Rădăuți. Muzeul a fost deschis de omul de afaceri Alexandru Scheul.

De asemenea, organizatorii festivalului au anunțat că la ediția de anul acesta, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea celor care vor fi prezenți la Suceava, a fost mărită suprafața de campare, unde vor fi disponibile toalete, dușuri cu apă caldă, chiuvete și alte utilități.

În ceea ce privește biletele, acestea pot fi achiziționate în momentul de față de pe platforma iabilet.ro, iar prețul unui abonament pentru cele trei zile ale festivalului este de 188,57 lei, iar un abonament pentru camping este de 31,43 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupe mari din străinătate și din România vor urca pe scena ediției de anul acesta a festivalului Bucovina Motorfest.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupe mari din străinătate și din România vor urca pe scena ediției de anul acesta a festivalului Bucovina Motorfest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei