Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 171 (8700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Lider

O tânără din Bilca este șefa promoției 2024 a Facultății de Medicină Veterinară Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şefa promoţiei 2024 a Facultății de Medicină Veterinară Iași din cadrul Universității de Ştiinţele Vieţii “Ion Ionescu de la Brad” este Lenuța Galan, o tânără de 24 de ani, din Bilca.

După șase ani de facultate, drept recunoaştere a rezultatelor obținute, Lenuța a fost desemnată lidera promoției 2024, promoție care numără circa 80 de absolvenți.

„Am învățat foarte mult în primii ani, cel puțin în primii doi ani am învățat încontinuu, nu prea mai făceam altceva. Apoi mi-a intrat în obișnuință, a devenit o rutină să mă pregătesc cum trebuie, să mă organizez eficient. (...)

Alegerea de a urma Medicina Veterinară s-a dovedit a fi una înțeleaptă, deoarece dorința mea a fost întotdeauna să îmbin dragostea pentru animale cu știința, iar acum, ca absolventă, sunt pregătită să îmi transform visul în realitate, contribuind cu pasiune și dedicație la îngrijirea și protejarea prietenilor noștri necuvântători”, povestește Lenuța.

Tânăra a susținut și examenul de disertație, obținând 9,75, și s-a înscris la studii doctorale la specializarea Morfologie normală și patologică în cadrul aceleiași universități.

„Fiecare pagină învățată m-a adus mai aproape de visul meu”

La finalul celor șase ani, în cadrul cursului festiv organizat la începutul acestei veri, Lenuța a ținut un discurs în calitate de șef al promoției, axându-se mai mult pe recunoștință și mulțumiri către cei care i-au fost alături în anii studenției.

„În calitate de șefa de promoție, stau în fața voastră cu inima plină de recunoștință și emoție. Aș vrea să încep prin a spune că acești șase ani au fost cu siguranță cei mai frumoși din viața mea.

Privind înapoi, îmi amintesc de numeroasele nopți nedormite petrecute învățând pentru examene, pregătindu-mă să devin un profesionist în acest domeniu fascinant. Am avut momente de îndoială, de oboseală extremă, dar și de ambiție și perseverență. Am dedicat ore în șir studiului, fiecare pagină învățată aducându-mă mai aproape de visul meu.

Fericirea pe care am simțit-o după fiecare examen, după fiecare reușită, a fost cu adevărat o sursă de energie și motivație pentru mine. Acele momente au demonstrat că munca grea și determinarea pot duce la succes și că nimic nu este imposibil atunci când îți dedici inima și mintea unei pasiuni. (...) Medicina veterinară este un domeniu în continuă evoluție, iar succesul nostru va depinde de capacitatea noastră de a ne actualiza constant cunoștințele și de a ne adapta la noile descoperiri și tehnologii”, a transmis Lenuța.

Tânăra i-a mulțumit în mod special surorii sale, Marcela, colegă de clasă și de grupă, din școala primară și până la absolvirea facultății.

Cele două surori sunt absolvente ale Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, specializarea matematică-informatică, intensiv info.

„În fiecare zi și la fiecare examen, ea a fost acolo, oferindu-mi sprijinul și încurajarea necesară pentru a merge mai departe. Fără ea, această călătorie ar fi fost mult mai dificilă și mai puțin memorabilă. Îi mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea pe care mi le-a oferit de-a lungul acestor ani”, a subliniat Lenuța.

Interesant este că și în 2023, șefa promoției de la Medicină Veterinară Iași a fost tot o tânără din zona Rădăuțiului, absolventă de ”Eudoxiu Hurmuzachi”, Alexandra Paula Mihailov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără din Bilca este șefa promoției 2024 a Facultății de Medicină Veterinară Iași.
 Vizualizări articol: 1909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
O tânără din Bilca este șefa promoției 2024 a Facultății de Medicină Veterinară Iași4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei