Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 167 (8696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9743 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4737 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ioan Stan dă asigurări că PSD se va opune dacă PNL va propune creșterea taxelor pentru români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a ținut să facă o serie de precizări, cu privire la așa-zisa creștere a taxelor după alegeri. Ioan Stan a spus că din punctul de vedere al social-democraților, aceste zvonuri sunt vehiculate de tot felul de economiști de dreapta, de orientare liberală. „PSD nu este de acord cu această abordare. Partidul nostru se va opune dacă PNL va veni cu o astfel de propunere. Mai ales acum, după ce s-au făcut investiții record și economia este în plină dezvoltare ar fi aberant să-i punem frână prin creșterea taxelor. Și tocmai pentru că deficitul din ultimii ani a fost făcut pentru investiții, adică pentru dezvoltare, Comisia Europeană a fost de acord cu propunerea Guvernului Ciolacu de a avea o perioadă mai lungă pentru revenirea în limitele unui deficit mic, de sub 3%. Deci nu va exista o presiune bugetară pe următorii ani care să impună o creștere a taxelor”, a declarat Stan.

El a subliniat că PSD se va opune măsurilor fiscale care creează inechitate socială și care măresc decalajele dintre cei cu venituri mici și medii, pe de o parte, și cei cu venituri mari și foarte mari, pe de altă parte. Liderul PSD Suceava a adăugat că, în acest sens, creșterea TVA ar însemna ca toată lumea să suporte o povară egală, indiferent de nivelul veniturilor. „Este o măsură anti-socială și anti-economică, pe care PSD o respinge categoric. Drept urmare, considerăm că acoperirea cheltuielilor și scăderea deficitului se pot face și pe altă cale, respectiv prin dezvoltarea economiei naționale şi prin creșterea PIB-ului, care vor aduce implicit mai multe venituri la bugetul de stat”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan dă asigurări că PSD se va opune dacă PNL va propune creșterea taxelor pentru români.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan dă asigurări că PSD se va opune dacă PNL va propune creșterea taxelor pentru români1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei