Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 165 (8694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Clasament

Gura Humorului are cel mai bine cotat ștrand public din România, potrivit unui studiu online

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Platforma online www.clubulcopiilor.roa întocmit un clasament al celor mai bine cotate ștranduri și aquapark-uri publice din România, ierarhia fiind condusă de Complex Agrement Ariniș, care a primit 2.500 de voturi și figurează cu un scor de 4,5 din 5.

Topul se bazează pe datele disponibile în Google Maps, informează reprezentanții clubulcopiilor.ro.

„Am ales locurile de bălăceală publice (care sunt administrate de primării sau de consiliile locale), deoarece prețurile sunt de obicei mai mici decât în cazul ștrandurilor și parcurilor acvatice private. (...) Cel mai bine cotate ștranduri din România se află în Gura Humorului și Târgoviște. Cele două ștranduri au reușit să obțină un rating excelent de 4,5 dintr-un maximum de 5. Care este ștrandul sau aquapark-ul din România cu cei mai mulți vizitatori? Aquapark-ul Nymphaea din Oradea este cea mai populară piscină publică din România. În cei șapte ani de funcționare, Aquapark-ul Nymphaea a fost vizitat de aproximativ 2.107.000 persoane, fiind votat de 15.765 de persoane, cu un raiting de 4,4”, notează platforma.

În topul condus de Complexul de Agrement Ariniș mai figurează Complex Turistic de natație Târgoviște (locul 2), Aquapark Nymphaea Oradea (locul 3), Cornișa Waterpark & Sports Botoșani (locul 4), Complexul Weekend Târgu Mureș (locul 5).

Google Maps a acumulat peste 70.000 de recenzii pentru ștranduri și aquapark-uri publice din România. Clasamentul întocmit ia în calcul ștranduri și aquapark-uri publice care au acumulat cel puțin 1.000 de recenzii de-a lungul anilor și care au obținut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Acolo unde mediile recenziilor au fost la egalitate, a fost prioritizat ștrandul sau aquapark-ul care a adunat cele mai multe recenzii.

„Ștrandul de la Gura Humorului face parte din Complexul Ariniș, care a fost readus la viață în anul 2010.

Ștrandul oferă două piscine în aer liber, una dintre ele destinată adulților, având o suprafață de 483 de metri pătrați, iar cealaltă a fost special construită pentru copii, fiind întinsă pe o suprafață de 393 metri pătrați. Vizitatorii ștrandului au apreciat în mod special curățenia apei din bazine și faptul că piscina are apa încălzită. De asemenea, au lăudat amplasarea ideală în mijlocul naturii și numeroasele activități de recreere pe care le pot găsi în cadrul complexului”, scriu cei de la www.clubulcopiilor.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gura Humorului are cel mai bine cotat ștrand public din România, potrivit unui studiu online.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gura Humorului are cel mai bine cotat ștrand public din România, potrivit unui studiu online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei