Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 164 (8693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vitamix deschide un nou Magazin în Suceava la Iulius Mall: Reduceri de 20% în Primele Trei Zile!

Vitamix, cel mai mare lanț de magazine naturiste din România, anunță cu entuziasm deschiderea primului său magazin în Suceava, situat în renumitul Iulius Mall Suceava. Evenimentul mult așteptat va avea loc pe data de 15 iulie și marchează o etapă importantă în extinderea rețelei noastre de magazine, aducând produsele noastre de calitate mai aproape de comunitatea suceveană.

Pentru a sărbători această deschidere specială, Vitamix oferă o reducere de 20% la orice produs achiziționat în primele trei zile de la inaugurare, adică între 15 și 17 iunie. Este o oportunitate unică pentru toți cei interesați de un stil de viață sănătos și de produsele naturiste de a descoperi gama noastră variată de suplimente, alimente bio, produse de îngrijire personală și multe altele, toate la prețuri speciale.

De ce să alegi Vitamix?

  1. Calitate și Diversitate: Vitamix se mândrește cu o gamă extinsă de produse naturiste, de la suplimente alimentare și vitamine, până la produse cosmetice și de îngrijire personală, toate alese cu grijă pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.
  2. Consultanță de Specialitate: În fiecare magazin Vitamix, inclusiv cel din Iulius Mall Suceava, vei găsi consultanți bine pregătiți care îți pot oferi sfaturi personalizate și informații detaliate despre produsele noastre.
  3. Promovarea unui stil de viață sănătos: Prin produsele și serviciile noastre, ne propunem să inspirăm și să susținem un stil de viață echilibrat și sănătos pentru toți clienții noștri. 

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi noul magazin din Iulius Mall Suceava, să profiți de reducerile noastre de inaugurare și să descoperi beneficiile produselor naturiste de calitate. Nu rata această ocazie de a începe sau de a continua călătoria ta spre un stil de viață sănătos alături de Vitamix!

Pentru mai multe informații și noutăți, urmărește-ne pe rețelele sociale și pe site-ul nostru oficial www.vitamix.ro

Vitamix – mixul tau de vitalitate

Deschiderea acestui magazin subliniază angajamentul Vitamix de a promova sănătatea și bunăstarea în comunitatea locală. Prin accesul la produse de calitate și informații valoroase, sucevenii sunt încurajați să adopte un stil de viață echilibrat și sănătos.

Despre Adams Vision

Lanțul de magazine Vitamix, ca și brandul Adams Suplements, sunt deținute de compania Adams Vision SRL, un jucător important pe piața suplimentelor nutritive din România, producând peste 250 de tipuri de suplimente nutritive, distribuite în peste 400 de farmacii și magazine din întreaga țară, cu aportul a peste 250 de angajați.

Compania Adams Vision a fost înființată în 2005 de Zsuzsanna și Zsolt Benedek. Anul acesta, compania a deschis un nou sediu în comuna Livezeni, lângă Târgu Mureș, după o investiție de 1.9 milioane euro. Sediul cuprinde și spații pentru birouri, dar și o fabrică, unde Adams Vision produce și ambalează peste 600 de produse: comprimate, uleiuri esențiale, pulberi, tincturi, uleiuri cosmetice și alimentare, ceaiuri medicinale, cosmetice și produse de îngrijire personală. 

Brandurile companiei sunt: Adams Supplements, youbio, Zanna, springmarkt si Vitamix.

Adams Vision a obținut creșteri ale cifrei de afaceri de peste 30% an de an, ajungând în 2023 la o cifră de afaceri de 75 milioane lei la nivel de grup, investind atât în capacități de producție, cât și în capacități de desfacere, cu circa 250 de angajați. Profitul estimat brut a crescut cu peste 130% anul trecut, până la 4 milioane lei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vitamix deschide un nou Magazin în Suceava la Iulius Mall: Reduceri de 20% în Primele Trei Zile!.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Vitamix deschide un nou Magazin în Suceava la Iulius Mall: Reduceri de 20% în Primele Trei Zile!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei