Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 163 (8692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Votați! Până pe 18 iulie!

Profesoara Daniela Ceredeev, inspector de religie, printre cei 20 de finaliști ai Ligii Profesorilor Excepționali la nivel național

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prof. Daniela Luminița Ceredeev, profesor laureat Merito și inspector pentru disciplina religie din septembrie 2020, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, se află printre cei 20 de finaliști ai Ligii Profesorilor Excepționali la nivel național, pentru că a demonstrat dedicare, inovație și pasiune în activitatea ei didactică. Mottoul profesoarei Daniela Luminița Ceredeev este: „Educația este flacăra care aprinde inimile și luminează mințile celor ce caută cunoașterea”.

Până pe 18 iulie 2024, puteți să o votați online pe profesoara Daniela Ceredeev, puteți să vă arătați aprecierea și să îi oferiți recunoașterea pe care o merită, pentru că fiecare vot contribuie la desemnarea câștigătorului acestei competiții (https://vot.fundatiadanvoiculescu.ro).

Gala Profesorilor Excepționali va avea loc joi, 18 iulie 2024, ora 17:00, la Teatrul Metropolis din București. Pe scena teatrului va urca și profesoara Ceredeev, ce reprezintă județul Suceava, ea numărându-se printre cei mai dedicați și inovatori profesori din țară.Liga Profesorilor Excepționali este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României.

Absolventă a Facultății de Te­ologie Ortodoxă „Dumitru Stă­niloae“ din Iași, prof. Daniela Ceredeev a predat mulți ani discipli­na religie, dar și lim­ba și literatura română.Cu un palmares impresionant în educație, cu mai multe premii naționale câștigate pentru activitățile de voluntariat, decorată chiar de președintele României, Klaus Iohannis, prof. Daniela Ceredeev este și formator pentru sute de profesori.În calitate de inspector de specialitate - disciplina religie – a implementat în județ zeci de proiecte care au la bază parteneriatul Școală-Biserică, proiecte la care sunt angrenați mii de copii.

În prezentarea făcută de organizatorii Galei Profesorilor Excepționali se amintește că prof. Daniela Luminița Ceredeev are o vechime în învățământ de 30 de ani. Daniela Ceredeev este un exemplu de dedicare totală față de educație și comunitate. Profesor pentru care profesia este un mod de viață, ea inspiră prin fiecare acțiune și proiect pe care le inițiază și le coordonează. Titlul de „Profesorul preuniversitar al anului 2011” este doar una dintre numeroasele recunoașteri primite pentru munca sa excepțională. Ca inspector școlar atipic, este mereu prezentă între copii și colegi, mobilizând resurse pentru a face bine. Publică articole despre metode educaționale și susține sesiuni de învățare colaborativă și experiențială. Implementând metode educaționale inovative, obține anual rezultate remarcabile și caută să descopere elevi talentați, atât din școlile obișnuite, cât și din centrele de plasament și căsuțele de tip familial. Profesoara a fost un sprijin constant pentru copiii refugiați ucraineni și pentru cei din centrele de plasament, asigurându-le accesul la educație și suport emoțional. Ea încurajează copiii să devină lideri de opinie și cetățeni implicați, organizând zeci de grupuri de tineret în satele și comunele din Suceava. De peste un an, a adunat peste 300 de femei în Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop”, desfășurând proiecte în educație, familie și biserică, adresându-se copiilor, tinerilor și vârstnicilor vulnerabili. Mai multe despre profesoara Daniela Ceredeev, puteți afla și din interviul publicat în Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2023-08-30/Prof-Daniela-Ceredeev-Ii-pregatim-pe-copii-pentru-ceea-ce-va-deveni-lumea-peste-30-40-de-ani-Suntem-responsabili-de-felul-in-care-ei-vor-face-fata-provocarilor

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara Daniela Ceredeev, inspector de religie, printre cei 20 de finaliști ai Ligii Profesorilor Excepționali la nivel național.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesoara Daniela Ceredeev, inspector de religie, printre cei 20 de finaliști ai Ligii Profesorilor Excepționali la nivel național0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei