Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 163 (8692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Activități

Învățarea continuă a cadrelor didactice a fost tema centrală a Școlii de vară „George Tofan”, ediția a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Corpului Didactic (CCD) Suceava a organizat, în perioada 8-12 iulie 2024,cea de-a III-a ediție a Școlii de vară „George Tofan”, cu tema „Învățarea continuă pentru excelență pedagogică”.

Evenimentul s-a desfășurat la Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava și a reunit un număr mare de profesori din ciclu preuniversitar care au avut parte de cinci zile de studiu interactiv, activități de formare, ateliere de lucru, diseminări, dezbateri privind situațiile complexe care apar în contextul educațional actual, seminarii susținute de formatori din domeniu.

Activitățile de formare au fost susținute de inspector școlar - prof. Tatiana Vîntur, de directorul Centrului Județean de Excelență Suceava - prof. Gabriela Scutaru, prof. Irina Biciușcă – Școala „Dimitrie Păcurariu” Șcheia, prof. Marinela Mocanu – Școala Gimnazială „Aurelian Stanciu” Salcea, prof. Cristina Maxim – Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, prof. Daniela Zup și prof. Florin Viu – Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, prof. dr. Simona Pojoga – Liceul Teoretic Filadelfia, prof. înv. primar Dorina Fărtăiș – Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, prof. Dorina Cocari - Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava.

Partea artistică a fost susținută de ansamblul Clubului Copiilor din Rădăuți, coordonat de directorul instituției, prof. Radu Pomohaci, prof. Alina-Mihaela Pomohaci, prof. George-Toderică Mucea și prof. Ionuț-Mihai Iațchiv.

„Ne-am bucurat și de vizita surpriză a delegației Liceului Nr. 6 <Alexandru cel Bun> din Cernăuți și ai Centrului de dezvoltare profesională a pedagogiei din Cherkasy, Ucraina, condusă de directorul Ignat Ivan”, au menționat organizatorii.

Exemplele de bune practici diseminate în cadrul Școlii de vară „George Tofan”, ediția a III-a, ”Învățare continuă pentru excelență pedagogică”, vor fi incluse în următorul număr al revistei online cu ISSN „Școala Bucovineană”, care va apărea sub egida Editurii „George Tofan” Suceava.

Prof. Traian Alin Pușcă, director CCD „George Tofan” Suceava, a menționat că „invitații noștri au stabilit repere pentru o memorie emoțională necesară pentru formarea continuă relevantă a colegilor noștri și pentru suportul conținutului aferent. Ne bucurăm că ne-ați fost alături, deopotrivă (invitați, participanți și gazde), la cea de-a III-a ediție a Școlii de vară <George Tofan> Suceava! Feedback-ul primit este unul copleșitor și onorant pentru noi, echipa CCD <George Tofan> Suceava, și validează eforturile depuse în practica reciprocității experienței profesionale. Vă mulțumim tuturor pentru participare și implicare și vă dedicăm această întreagă experiență!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învățarea continuă a cadrelor didactice a fost tema centrală a Școlii de vară „George Tofan”, ediția a III-a.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Învățarea continuă a cadrelor didactice a fost tema centrală a Școlii de vară „George Tofan”, ediția a III-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei