Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 160 (8689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaxare la salonul Andromeda din Suceava, cu masaj asiatic, limfatic și nu numai

Cauți o oază de relaxare? Vino la Andromeda: aici ai diverse opțiuni de masaj. Care sunt acestea? Află aici detalii.

Știți cum e… stresul cotidian ne pune piedici zi de zi. Fie că nu mai avem timp de toate, că nu ne mai ajung cele 24 de ore ale zilei sau suntem copleșiți de problemele din viața personală, cert este că toate aceste aspecte pot fi precum picătura chinezească. La un moment dat, trebuie să punem pauză. Cei care caută un refugiu în masaj se pot programa la salonul Andromeda. Chiar dacă numele salonului sugerează o călătorie celestă, nu trebuie să mergi la o galaxie distanță ca să te bucuri de momente relaxante. Salonul se află chiar în Suceava.

 

Masajul asiatic, termen umbrelă sau o tehnică?

Atunci când spunem masaj asiatic, nu ne referim la o tehnică anume, având în vedere că Asia e un continent imens, cu tehnici la fel de diverse precum populația sa. În schimb, acest termen umbrelă cuprinde câteva tehnici pe care le poți alege ca și client la acest salon:

 

Masaj Thai

Probabil una dintre cele mai populare tehnici de masaj, masajul thai - cunoscut și ca Nuad Boran sau Nuad Thai - este unul des ales de toată lumea, mulțumită faptului că îmbină diverse tehnici de masaj, care să aducă echilibru nu doar fizic, ci și sufletește, spiritual. În acest masaj, sunt incorporate tehnici de yoga, ritualuri holistice, care să ajute cu armonia energiei din interiorul nostru și tehnici de masaj propriu zis, pentru a ne relaxa trupul.

 

Masaj Limfatic

Spre deosebire de cel thai, dacă te programezi la o ședință de masaj limfatic Suceava, vei obține cu totul și cu totul altă experiență. Acest tip de masaj se axează mai degrabă pe partea de anatomie a corpului uman, focalizându-se îndeosebi pe sistemul limfatic. Pentru a face o analogie, sistemul limfatic este precum rețeaua de canalizare a corpului - atunci când aceasta nu este curățată (prin masaj) periodic, se blochează. Cu ajutorul masajului limfatic poți preveni diverse boli, să ameliorezi durerile articulare și nu numai. Fiecare masaj în parte, disponibil la acest salon, are beneficiile și avantajele sale.

  • Masaj Balinez (opțiunea populară! Pe scurt, acest masaj include și aromaterapie, alături de masajul pe care îl știm cu toții.)
  • Masaj la picioare
  • Masaj Pietre
  • Masaj Princess (la patru mâini)
  • Masaj VIP

Despre locația salonului, pentru sucevenii care vor să se relaxeze

Te întrebi unde, mai exact, este salonul? Ei bine, se află pe strada Traian Țăranu, nr. 34A - pentru cei din Obcini și Sfântu Ilie Nou, numele s-ar putea să sune cunoscut. Zona, în sine, este liniștită, ceea ce o face perfectă pentru locația salonului. Chiar și cei care nu au mașină pot ajunge cu ușurință la acest salon: este la doar cinci minute de stația Corduș.

De ce să alegi Andromeda?

Pentru că îți dorești o experiență greu de găsit în Suceava. Nu este un secret că nu avem multe saloane de masaj în Suceava, această nișă fiind încă una destul de nouă pentru orașul nostru. Nu mai sta pe gânduri. Profită de oportunitatea de a te relaxa: programează-te chiar acum și rezervă o ședință!

 

Contact:

0753200040

office@masajderelaxare.ro

Str. Traian Țăranu, nr. 34A

Sursa foto: masajderelaxare.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relaxare la salonul Andromeda din Suceava, cu masaj asiatic, limfatic și nu numai.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Relaxare la salonul Andromeda din Suceava, cu masaj asiatic, limfatic și nu numai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei