Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 160 (8689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

World Championships of Performing Arts

Medalii de aur și de argint și o plachetă de excelență, obținute de eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în California

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în vârstă de 12 ani, elevă la Colegiul „Ștefan cel Mare” Suceava, s-a întors din California cu medalii de aur și de argint, dar și cu o plachetă de excelență după evoluția remarcabilă pe care a avut-o la World Championships of Performing Arts, unul dintre cele mai importante concursuri de talente din lume.

În perioada 28 iunie - 7 iulie 2024, în California, Los Angeles - Long Beach, s-a desfășurat olimpiada talentelor la nivel mondial WCOPA - World Championships of Performing Arts, unde au fost reprezentanți din peste 60 de țări. Competiția a început cu parada echipelor din fiecare țară și parada  costumelor, fiecare echipă având un moment de prezentare. Echipa României a fost recompensată cu Premiul II, pentru un moment de dans în portul popular. Competiția a continuat cu un maraton de talente pe instrumente, actorie, dans, modeling și voce, minimum trei momente pentru fiecare candidat, a câte 60 de secunde.

  • Competiție dificilă

 

Suceveanca Beatrice Tcaciuc s-a calificat la această competiție din SUA, la secțiunea muzică, în urma unei preselecții riguroase și a reprezentat cu brio România, alături de ceilalți copii talentați selectați pe toate domeniile. Am aflat de la Beatrice că întreaga competiție a fost una grea. A fost un concurs la care au participat copii foarte talentați din întreaga lume. Beatrice a reușit să obțină medalia de aur și placheta de excelență, cu maximum de puncte, la categoria muzică ușoară internațională, și medalia de argint, la categoria muzică tradițională. De asemenea, suceveanca a primit și invitația de a sta la o discuție cu producătorul muzical Manny Mijares. Acesta a scris și/sau produs melodii pentru legende din industrie, precum Stevie B, Snoop Dogg, Craig David, Frankie J & Shock G (de la digital Underground), dar și pentru superstaruri de astăzi, precum Dua Lipa, Kelly Rowland (de la Destiny's Child), Pitbull și este managerul și producătorul teen sensation, Stefan Benz.

  • Excelează în mai multe domenii

 

Întreg lotul României a avut rezultate excelente, fiecare participant întorcându-se acasă cu medalii.Pentru acest concurs au fost aleși 20 de copii din România, care au concurat pe cinci secțiuni: dans, gimnastică, instrument, voce și modelling. „America a fost o experiență frumoasă, am avut ocazia să cunoaștem alte culturi, oameni talentați și am legat prietenii noi. Mulțumim mult tuturor sponsorilor care au sprijinit ca acest vis să devină realitate. Fără sprijinul dumnealor nu am fi putut reuși. A fost o mare mândrie să reprezentăm România”, ne-a povestit Beatrice Ecaterina Tcaciuc.

Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile dacă nu exista coordonarea și șlefuirea adolescentei cu multă dăruire de către profesoara de canto Teodora Botez, de la Școala Artelor Suceava, de mai bine de 4 ani și jumate. Profesoara a pregătit-o pe suceveancă continuu pentru aceste momente deosebite desfășurate la competiția din California. Ea a participat la peste 70 de concursuri naționale și internaționale, obținând rezultate remarcabile. Beatrice este un copil care strălucește și la învățătură. Este un copil talentat, ambițios, muncitor, cu rezultate excepționale atât la învățătură, cât și pe plan artistic. Face șah, dar a făcut în trecut și dans sportiv. Ea a finalizat clasa a V-a cu media 9,94 și urmează și cursuri de programare, fiind pasionată de IT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medalii de aur și de argint și o plachetă de excelență, obținute de eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în California.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Medalii de aur și de argint și o plachetă de excelență, obținute de eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în California5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei