Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Peste 300 de suceveni de toate vârstele au petrecut serile de weekend la film, la IceMovie in SummerTime, în zona de agrement Tătărași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care au căutat răcoarea Parcului Tătărași în weekendul trecut au putut petrece ore agreabile în compania voluntarilor de la organizațiile Hope 4 Humanity, Tineri de Succes și Institutul Bucovina și să vadă gratuit două cunoscute filme, Uncharted (sâmbătă) și The Notebook (duminică), în cadrul activităților proiectului IceMovie in SummerTime. Președinta Asociației Hope 4 Humanity, Ioana Tatarciuc, a declarat, luni, că la aceste activități din weekend au luat parte 330 de suceveni de toate vârstele. „Pe lângă proiecția filmelor Uncharted și clasicul The Notebook, sucevenii au descoperit și alte oportunități pentru tineri în cadrul colțului dedicat ONG-urilor, unde au fost prezente organizațiile Hope 4 Humanity, Tineri de Succes și Institutul Bucovina”, a afirmat Ioana Tatarciuc.

Partenerii proiectului au fost Câmpulung Film Fest și agenția Provideo, iar ediția de anul acesta a fost organizată cu sprijinul Consiliului Județean Suceava și al Comisiei Europene prin programul Erasmus+, în cadrul proiectului BucoviMEA.

Proiectul se află la a doua ediție și a avut loc în parcul Tătărași, participarea fiind gratuită.

Ioana Tatarciuc a arătat că tot în cadrul acestui proiect de amploare mai urmează și alte activități, precum Corturi sub Constelații, ce va avea loc în perioada 30 iulie - 1 august, la Camping Grădina Bucovinei, în Șaru Dornei, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani și desfășurat în colaborare cu echipa Salvamont Vatra Dornei. Un alt proiect se numește Academia de Jurnalism Identitar, activitate dedicat tinerilor bucovineni pasionați de cultura locală, ce va avea loc la Mangalia. De asemenea, zilele acestea, pe pagina de Instagram a asociației Hope 4 Humanity (@hope4humanityassociation) are loc și un giveaway pentru oportunitatea de a lua parte la o mobilitate de două zile la Bruxelles cu toate cheltuielile acoperite. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de suceveni de toate vârstele au petrecut serile de weekend la film, la IceMovie in SummerTime, în zona de agrement Tătărași.
 Vizualizări articol: 275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de suceveni de toate vârstele au petrecut serile de weekend la film, la IceMovie in SummerTime, în zona de agrement Tătărași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei