Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Aglomerație

Nebunie la Spitalul Clinic din Suceava: în 7 ore, 152 de oameni s-au prezentat la Urgențe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aglomerație mare, luni, la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Situația era vizibilă încă din curtea unității medicale, plină de mașini atât în parcările desemnate, cât și în zone unde de regulă nu se parchează. Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul urgentist Bogdan Bondaru, a declarat că în intervalul 8.00-15.00, deci în numai 7 ore, la Unitatea de Primiri Urgențe s-au prezentat nu mai puțin de 152 de pacienți.

Potrivit doctorului Bondaru, 20% din prezentări au fost urgențe din cauza caniculei, respectiv afecțiuni cronice decompensate de căldură și probleme generate de expunerea la căldură în orele neindicate. Majoritatea cazurilor au fost, însă, non-urgențe. Doctorul Bogdan Bondaru a subliniat că 28 de pacienți dintre cei 152 au fost aduși de echipajele de la Ambulanță și că marea majoritate dintre ei ar fi putut beneficia de consultații la domiciliu.

Cei mai mulți pacienți care au ajuns în prima parte a zilei de luni la spital au fost adulți, persoane active - 86 de persoane cu vârsta între 17 și 65 de ani. Copii mai mici de 1 an au fost 5, copii și adolescenți cu vârste între 1 și 16 ani au fost 32, iar pacienți cu vârsta peste 65 de ani au fost 29. Internarea a fost necesară pentru 28 dintre pacienți.

Conform informațiilor furnizate de dr. Bondaru, 124 de pacienți au venit la Urgențe cu mijloace proprii, ceea ce ar explica marea aglomerație de autoturisme din curte încă de dinaintea începerii programului de vizită. La aceasta a contribuit și prezența unui tir în una dintre parcările de la intrarea B, din care toată dimineața s-au descărcat materiale pentru lucrările de reabilitare energetică aflate în desfășurare la spital. În acest context, medici și alți angajați ai unității medicale s-au văzut în situația de a nu găsi un loc de parcare, când au venit la serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nebunie la Spitalul Clinic din Suceava: în 7 ore, 152 de oameni s-au prezentat la Urgențe.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nebunie la Spitalul Clinic din Suceava: în 7 ore, 152 de oameni s-au prezentat la Urgențe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei