Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cure de chimioterapie dureroase

Narcisa Mihaela Maruneac, fetița diagnosticată recent cu leucemie, are nevoie în continuare de ajutor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Narcisa Mihaela Maruneac, fetița în vârstă de 4 ani din Mihoveni diagnosticată recent cu leucemie acută limfoblastică (cu celule precursoare B - chimioterapie), are în continuare nevoie de ajutor. Cazul micuței a fost prezentat în paginile Monitorului de Suceava cu aproximativ o lună în urmă, când vă povesteam că Mihai și Gheorghina Maruneac, părinții fetiței, care mai au doi copii, trec printr-un moment de mare cumpănă. Mezina, micuța Narcisa Mihaela, în vârstă de doar 4 ani, a fost diagnosticată cu o boala cruntă. Narcisa este internată la Spitalul „Sf. Maria” Iași, încă de la sfârșitul lunii mai.

„Între timp, Narcisa a făcut trei cure de chimioterapie, i-a căzut părul și este foarte slăbită (astea sunt efectele tratamentului) și mai este nevoie și de a 4-a doză. Doctorii de la Iași au spus că 90% este nevoie de transplant de măduvă osoasă sau de celule stem, dar încă nu este răspunsul final. Vom putea afla în scurt timp, în funcție de rezultatele analizelor, după chimioterapie”, am aflat de la familia Maruneac.

Un copil are nevoie de ajutor! O familie se luptă să își salveze, cu ajutorul medicilor, copilul, însă are nevoie de ajutor moral și financiar. Deja s-a deschis o campanie pe rețelele de socializare: „Haideți să ne mobilizam cu toții, să dăm dovadă de empatie și să ajutăm o familie greu încercată. Cei care vor să aducă un strop de speranță și să-i ofere micuței Narcisa Mihaela o șansă la viață o pot face printr-o donație în unul dintre cele două conturi deschise la Banca Transilvania, titular Maruneac Mihai. Cont Ron: RO18 BTRL RONC RT0C I608 6001, Cont Euro: RO62 BTRL EURC RT0C I608 6001”, spun inițiatorii campaniei umanitare.

Nu ezitați să faceți o faptă bună, să donați pentru micuța Narcisa Mihaela! Acum are nevoie cel mai mult de noi. Să nu rămânem indiferenți la suferința unui copil nevinovat. Părinții sunt alături de fetiță, dar din punct de vedere financiar nu au cum să facă față unui transplant de celule stem, care presupune zeci de mii de euro. Donați! Fiecare bănuț contează!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Narcisa Mihaela Maruneac, fetița diagnosticată recent cu leucemie, are nevoie în continuare de ajutor.
 Vizualizări articol: 321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narcisa Mihaela Maruneac, fetița diagnosticată recent cu leucemie, are nevoie în continuare de ajutor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei