Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

12-14 iulie

Mountain Bike pentru copii, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Vatra Dornei va avea loc, în perioada 12-14 iulie 2024, „APedalForward” - „Vatra Dornei XCO+XCE Copii”, evenimentul gazdă pentru a treia etapă a Cupei României de Mountain Bike pentru Copii 2024 și, totodată, etapa finală a Cupei României de Mountain Bike de XCE Copii, organizată în parteneriat cu Federația Română de Ciclism. 
Mottoul „APedalForward” este: „Credem în gesturi mici care pot avea efecte mari asupra ciclismului”. 
Din program: sâmbătă, 13 iulie, Cupa României de Mountain Bike de XCE Copii - Etapa#3 finală; duminică, 14 iulie, Cupa României de Mountain Bike pentru Copii - Etapa#3. Cursa copiilor amatori este gratuită și este deschisă tuturor copiilor care au vârste cuprinse între 2 și 14 ani. 
În cadrul competiției se va organiza și o tombolă: Woombikes pune la dispoziție o bicicletă Woom OFF 6 – Woom Bikes România Woom Off, de 26, 10 kg, pentru copii cu vârste cuprinse între 10-14 ani, 140-165 cm, în valoare de 4.745 lei. „Poți achiziționa până la maximum 10 bilete la tombolă, fiecare bilet aducând 40 de lei în pușculița prietenilor noștri de la Asociația Creștin Filantropică Mihail și Gavril”, transmit organizatorii, care spun că la Vatra Dornei va avea loc în următoarele zile un adevărat festival al ciclismului pentru cei mici, pentru care au fost pregătite și ateliere de creație, dulciuri, baloane și multe surprize. Pentru înscrieri la una dintre cursele dedicate copiilor: https://apedalforward.com/registration/ 
Nu uitați să participați la tombolă, pentru o cauză umanitară, sprijinirea copiilor din Asociația Creștin Filantropică „Mihail și Gavril”. Proiectul este realizat cu sprijinul municipiului Vatra Dornei și al Consiliului Local al municipiului Vatra Dornei.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mountain Bike pentru copii, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mountain Bike pentru copii, la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei