Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fugă

Doi tineri pe o motocicletă furată din Germania, prinși de polițiști după o urmărire riscantă pentru fugari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliție de la Câmpulung Moldovenesc, care acționa duminică, pe timp de zi, pe artera principală a orașului, pe drumul care leagă Suceava de Ardeal, a reușit să oprească după o urmărire complicată o motocicletă pe care se aflau doi tineri.

În jurul orei 13.40, motocicleta a atras atenția echipajului de poliție pentru că nu avea plăcuță de înmatriculare pe locul special destinat din spate.

Polițiștii au făcut semnal de oprire, iar în scurt timp și-au dat seama că cei doi tineri vor face tot posibilul să își piardă urma.

În condiții de trafic aglomerat, urmărirea a continuat spre Sadova, în zona stației Peco OMV conducătorul motocicletei întorcându-se spre Câmpulung, printr-o manevră periculoasă.

Urmărirea a continuat, fiind alertat și un al doilea echipaj de poliție.     

Având în vedere situația, polițiștii au urmărit în permanență menținerea unei distanțe optime pentru a nu se pune în pericol viața sau sănătatea celor doi tineri de pe motocicletă.

La un moment dat, conducătorul motocicletei a virat dreapta pentru a se încadra pe strada Decebal din Câmpulung Moldovenesc, unde a acroșat un autoturism.

În acest moment, cei doi tineri de pe motor au încercat să fugă de la fața locului pe jos, dar au fost prinși, imobilizați și încătușați de către polițiștii din cele două echipaje.

S-a stabilit ulterior că motocicleta a fost condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Stulpicani, care era însoțit de un tânăr de 20 de ani, tot din Stulpicani.

După consultarea aplicației E-DAC, s-a constatat că tânărul care a condus nu este posesor al unui permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Mai mult, după verificări cu privire la motocicleta KTM a reieșit faptul că aceasta figurează cu mențiuni ca fiind furată din data de 27 iunie a.c. din Germania.

Motocicleta KTM a fost ridicată și pusă sub sechestru în vederea continuării cercetărilor.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducere a unui vehicul fără permis”, fiind continuate cercetările și cu privire la furtul motocicletei și cum a ajuns aceasta la tinerii din Stulpicani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri pe o motocicletă furată din Germania, prinși de polițiști după o urmărire riscantă pentru fugari.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri pe o motocicletă furată din Germania, prinși de polițiști după o urmărire riscantă pentru fugari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei