Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Festival

„Deep in the forest”, la finele săptămânii: Theo Rose, Connect-R, Vali & Lucian Bărbulescu, Deny, Silviu Andrei și mulți alții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou capitol al Festivalului „Deep in the forest”, cel de-al VI-lea, se va consuma la finele acestei săptămâni, vineri și sâmbătă (12 și 13 iulie 2024), la Comoara Bucovinei, Corlata.

Vor fi două zile de distracție, de petreceri în aer liber, muzică live, artiști în vogă și DJ consacrați în peisajul muzicii electronice de la noi din țară.

Line-up-ul evenimentului este complet, numele confirmate urmând să-i bucure pe festivalieri cu show-uri electrizante, playlist-uri actuale și vibe de vacanță.
Vineri, cap de afiș vor fi Vali & Lucian Bărbulescu (back-to-back set) și Connect-R. Tot în prima zi a festivalului vor mai urca pe scenă Barbone, Ifrim, Pado&Belu, Chris Ferres, Hype, Paul Luca, Mikos, Mutt & Dee.

Ziua de sâmbătă va fi memorabilă cu Theo Rose live, pentru prima dată pe o scenă din Suceava.

Vor ține ștacheta ridicată DJ Deny, Jay Ko & Silviu Andrei, Maryo (artist internațional care vine direct din Dubai și care în acest an va mixa și la Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în Belgia). Seara continuă cu John Junior, Iuliana Luciu, Chris Ferres, Duske, Tonia, Julian J și alții.

În plus, în fiecare zi, până la ora 21, DJ talentați vor asigura sesiunea de warm-up.

 

  • Transport gratuit, cu stații la Urban și Iulius Mall

 

Un alt element important este faptul că organizatorii pun la dispoziția celor care vor să le fie alături transport dus-întors, gratuit, curse speciale, care vor pleca din fața URBAN Street Food & Bar și din parcarea Iulius Mall și care vor ajunge până la Comoara Bucovinei, Corlata, și retur.

De asemenea, la fel ca la edițiile anterioare, organizatorii pregătesc zone de relaxare, cu hamace, fotolii, standuri cu gustări, standuri cu premii, tocmai pentru a recrea vibe-ul de festival.

Biletele pot fi achiziționate de pe  https://www.deepintheforestfestival.ro/sau de la Urban.

Organizatori: URBAN Street Food & Bar, Erick’s Agency, Comoara Bucovinei și parteneri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Deep in the forest”, la finele săptămânii: Theo Rose, Connect-R, Vali & Lucian Bărbulescu, Deny, Silviu Andrei și mulți alții.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Deep in the forest”, la finele săptămânii: Theo Rose, Connect-R, Vali & Lucian Bărbulescu, Deny, Silviu Andrei și mulți alții0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei