Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săltat de polițiști

Al treilea dintre agresorii în grup de la Dornești a fost arestat după ce a fost prins pe aeroport, de unde voia să plece la Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta polițiștilor suceveni continuă intens în cazul tentativei de omor din apropiere de gara din Dornești, unde un tânăr de 33 de ani a fost atacat cu bâte și topoare de un grup de 7 agresori.

Duminică, 7 iulie, în baza datelor deținute de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava, a fost depistat, în zona Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, Ștefan Marcu, în vârstă de 50 de ani, ”decanul” de vârstă al grupului de agresori. 

Acesta încerca să părăsească țara cu destinația Londra.

În baza mandatului de aducere emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, bărbatul a fost ridicat din aeroport și dus la audieri.

După audierea efectuată de procurorul criminalist de caz, bărbatul a fost prezentat direct în fața unui magistrat de la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

În ședința de urgență de duminică, 7 iulie, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a lui Marcu pentru 30 de zile.

Este deja al treilea arestat din acest caz și nu este exclus să mai apară și alte propuneri de arestare. 

Ștefan Marcu, în vârstă de 50 de ani, este tatăl unuia dintre cei deja arestați pentru aceeași agresiune.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a gradului de participație penală și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Reamintim, pe scurt, faptul că în seara zilei de 4 iulie un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți, a fost lovit crunt cu picioarele, cu parii și cu cozi de topor de un grup de agresori, nu mai puțin de 7 indivizi.

Surse judiciare au precizat că este o răfuială între grupuri cu indivizi implicați în contrabandă, furturi și trafic cu mașini.

Cert este că victima răspândise serios frica în grupul advers, astfel că 7 indivizi au participat la atacul de joi seară. 

Tânărul bătut este practicant de kickboxing, aceasta putând fi și explicația mobilizării agresorilor.

După un apel la 112, venit în seara zilei de 4 iulie, tânărul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

La locul agresiunii polițiștii au găsit multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nici o persoană nu a fost identificată în zonă.

Aparent, tânărul de 33 de ani a scăpat ușor, în sensul că viața nu i-a fost pusă direct în pericol de lovituri. El are însă mai multe leziuni prin agresiune, iar modul în care a fost lovit indică faptul că viața sa putea fi pusă în pericol.

Modul în care s-a produs agresiunea, imaginile video și obiectele contondente folosite (inclusiv topoare) le-au arătat în scurt timp polițiștilor că fapta este gravă și pare a fi vorba de o tentativă de omor. 

Ștefan Marcu, în vârstă de 32 de ani, și Geovani Marcu, de 18 ani, ambii din Rădăuți, au fost primii arestați în acest dosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al treilea dintre agresorii în grup de la Dornești a fost arestat după ce a fost prins pe aeroport, de unde voia să plece la Londra.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Al treilea dintre agresorii în grup de la Dornești a fost arestat după ce a fost prins pe aeroport, de unde voia să plece la Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei