Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 158 (8687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planifică-ți următoarea vacanță, cu agenția de turism Bonaventura, din Rădăuți

Să călătorești este o plăcere, dar cere și o investiție financiară și de timp. Încearcă o experiență nouă, mergi într-o vacanță tip circuit. Poți să vezi mai multe țări, doar în câteva zile. Ca să ajungi într-o astfel de vacanță, o să ai nevoie de timp ca să te poți informa; să poți găsi o cazare care să se potrivească nevoilor tale și, foarte important, transport. Nu ai timp să faci asta?

 

Bonaventura- o agenție de turism din Rădăuți, cu ajutorul căreia să poți vedea mai multe colțuri ale lumii, în bugetul stabilit de tine și fără să te chinui cu planificarea. Caută printre ofertele de vacanțe de tip circuit. Cu aceste vacanțe ai ocazia să te bucuri de mai multe țări și mai multe culturi noi, în doar câteva zile.

 

De ce să alegi o vacanță de tip circuit,cu autocarul?

 

Ai spirit aventurier? Vrei să explorezi noi țări, să cunoști mai multe culturi și să te bucuri de diversitate culinară? Atunci vacanțele de tip circuit autocarsunt potrivite pentru tine. De la agenția Bonaventura poți alege pachete de vacanță cu transport, cazare și chiar mese incluse. Unde poți ajunge cu un astfel de pachet de vacanță? În Austria, Germania, Polonia, Rusia, dar nu numai. Acestea pot fi doar câteva din țările pentru care poți opta. Un circuit cu autocarul îți oferă șansa să vezi mai multe țări și mai multe obiective turistice într-un singur concediu. Nu poți să îți iei mai multe concedii pentru a vizita diferite țări? Atunci profită de avantajele unei călătorii de tip circuit, cu autocarul și bifează mai multe locații în doar câteva zile.

 

Dacă vrei să ai parte de un timp de calitate alături de familia ta, dar ți se pare obositor să cauți destinații de vacanță, cazări și transport, poți să ceri ajutorul agenției Bonaventura. Cei de aici îți vor organiza vacanța în totalitate, iar tu o să fii scutit de acest efort. Aceste vacante cu autocarulsunt mai sigure pentru tine și familia ta datorită faptului că, în pachetul unei astfel de vacanțe este inclusă și prezența unui ghid turistic, pe care îl vei putea solicita dacă ai nevoie de ajutor. Alege acest tip de vacanțe ca să te bucuri de:

 

  • Experiențe noi.
  • Conexiuni cu oameni ce provin din alte culturi.
  • Locuri pe care nu le-ai mai văzut niciodată.
  • Delicii culinare diversificate.

 

De ce să apelezi la agenția Bonaventura?

 

Sigur îți dorești să ai parte de servicii profesionale, unde oamenii să îți înțeleagă nevoile, să te asculte și să găsească opțiuni de vacanță care să fie avantajoase pentru tine. Aici este locul la care poți apela ca să te bucuri de toate aceste lucruri.

 

Cauți un zbor cu avionul, un city break sau o vacanță all inclusive? Aici găsești orice tip de vacanță dorești, oferte de vacanță care să se plieze pe nevoile și dorințele personale și pe bugetul stabilit.

 

Contact:

agentie@yahoo.com

0737.777.776

0745.482.966

 

Sursa foto: bonaventura.ro

 

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Planifică-ți următoarea vacanță, cu agenția de turism Bonaventura, din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Planifică-ți următoarea vacanță, cu agenția de turism Bonaventura, din Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei