marţi, 25 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 147 (8676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9773 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5975 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Până pe 25 iunie inclusiv

Zilele Sucevei, sărbătorite de mii de suceveni în Centru, dar și în alte două locuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava e în sărbătoare, de la finele săptămânii trecute și până marți inclusiv, fiind programate zeci de evenimente, pentru toate gusturile și toate vârstele.

Centrul Sucevei a devenit pentru câteva zile cea mai animată zonă, atât în timpul zilei, pentru căsuțele cu meșteri populari din cadrul Târgului de Sânziene, cât și seara, când la mare căutare sunt tarabele cu bunătăți, pregătite în mare parte sub ochii trecătorilor.

În paralel, sucevenii sunt invitați la distracție de Zilele Sucevei și în parcarea de la Iulius Mall, unde au loc spectacole folclorice, în cadrul evenimentului „Hai la Târg de Sânziene – Suceava 2024”. Tot acolo au loc și programe de bâlci, îndrăgite de tineret, dar și spectacole de circ. Și în parcarea Shopping City Suceava s-au organizat evenimente similare, în cadrul „Festivalului Verii”.

Spectacol Andra Gogan și concert simfonic, în centrul Sucevei

Dacă pentru melomani la Teatrul „Matei Vișniec” a avut loc duminică seara un frumos concert simfonic, combinat cu dansuri artistice și momente de actorie - „Călătorie sonoră prin istorie”, pe esplanada din zona centrală s-a cântat și s-a dansat, pe mii de voci, pe melodiile Andrei Gogan.

Renumita vedetă de film, TV și social media, cu o voce inconfundabilă, cu care a interpretat mai multe caractere, inclusiv de desene animate Disney, a revenit la Suceava, la doar șapte luni de la ultimul concert, spre bucuria fanilor numeroși. Majoritatea foarte tineri, adevărat, dar și extrem de exuberanți, implicați, cu versuri știute pe de rost, care nu s-au sfiit deloc să apară în clipurile ei, pe care le-a filmat pentru a le posta pe canalul ei de Tik-Tok, cu 18 milioane de abonați.

La îndemnul ei, pe esplanadă s-au făcut și hore, cu zeci de participanți, dar și coregrafii pentru filmări, concertul încheindu-se la lăsarea serii, când mai multe autobuze TPL au fost scoase pe trasee, pentru a prelua mulțimea care se revărsa către stații.

Evenimente de Rusalii, dar și marți, când se încheie programul Zilelor Sucevei

Luni, de Rusalii, evenimentele dedicate Zilelor Sucevei au continuat cu un spectacol cu copii pentru copii în sala de spectacole a teatrului sucevean, cu teatru de păpuși pe esplanadă, cu premierea de către Primăria Suceava a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, de la ora 17.00, dar și cu „Seara valorilor sucevene”, de la ora 18.00, evenimentul fiind organizat de municipalitate în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Tot luni seara, pe scena din Centru a fost programat și un concert al Fanfarei Bucovina Art, fiind invitați și artiști consacrați de muzică populară, seara urmând să se încheie cu un concert extraordinar Irina Rimes.

Pentru marți, 25 iunie, în Centru sunt programați să cânte artiști locali de muzică pop-dance, DJ Silviu Andrei, seara fiind așteptați pe scenă frumoasa cântăreață Lora și apoi renumita trupă 3 Sud Est. La finele evenimentelor de Zilele Sucevei va avea loc și un impresionant foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Sucevei, sărbătorite de mii de suceveni în Centru, dar și în alte două locuri.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zilele Sucevei, sărbătorite de mii de suceveni în Centru, dar și în alte două locuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei