Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 132 (8661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă DIICOT

Traficanți arestați după ce doi dintre ei au fost prinși cu droguri ascunse în zonele intime, în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre dosarele privind traficanți de droguri trimise la judecată de procurorii de la DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava în ultima vreme  se regăsește și unul care privește și cinci indivizi din zona Cluj-Napoca, care însă au fost prinși în timpul unui transport de substanțe interzise pe raza județului nostru.

De altfel, mai multe dosare recente ale structurilor antidrog Suceava arată că dealeri mai mari din Cluj-Napoca au fost principalii alimentatori ai pieței din județul Suceava, prin intermediul dealerilor locali, care fie primeau marfa în Suceava, fie mergeau după ea în Ardeal.

În cazul la care facem referire, pe 7 decembrie anul trecut, un echipaj de la Poliția orașului Gura Humorului a oprit, la ora 5.30 dimineață, pe strada Ștefan cel Mare, un VW Passat care se deplasa de la Frasin spre municipiul Suceava.  

În urma testării celui de la volan cu aparatul DrugTest, aparatul a dat rezultat pozitiv la metamfetamină.

Atât asupra celui de la volan, cât și a pasagerului, în urma perchezițiilor corporale, au fost găsite ascunse, în zonele intime, punguțe cu substanțe cristaline de culoare albă. Și în torpedoul mașinii a fost identificată apoi o pungă cu ”praf” de culoare albă.

Probele de laborator au confirmat ulterior că a fost vorba de droguri de tipuri cristale și MMC (cathinonă sintetică).

Drogurile nu erau în cantități tocmai mici. De exemplu, în punga din torpedoul mașinii se aflau 993 de grame de cristale.

Aceste substanțe interzise intră și la categoria traficului de droguri de mare risc, precum și la trafic cu substanțe cu efecte psihoactive.  Acțiunea față de grupare a continuat și în luna februarie a acestui an, cu noi acțiuni de prindere în flagrant.

În 26 februarie, de exemplu, s-au confiscat aproape 2000 de grame substanțe interzise, care făcuseră obiectul unei tranzacții de 50.000 de lei.

În dosar s-au emis și mandate de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc și ”efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, iar ulterior procurorii de la DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Gheorghe Rad, Ioan Rico Kuhn, Ioan Ciprian Corojan, Andrei Cocriș și Laura Niegrean.

Procesul în care vor fi judecați cei cinci a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava.

Toți inculpații amintiți în articol se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă și irevocabilă a judecătorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanți arestați după ce doi dintre ei au fost prinși cu droguri ascunse în zonele intime, în trafic.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traficanți arestați după ce doi dintre ei au fost prinși cu droguri ascunse în zonele intime, în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei