Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 132 (8661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Implicare totală

Omul de afaceri Dan Marcu garantează reconstrucția Casei Memoriale ”Constantin Colibaba”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dan-George Marcu, care este și candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, a făcut joi o promisiune care îl leagă definitiv de istoria și oamenii din acest oraș.

Alături de senatorul AUR Mircea Dăneasa și de profesorul Ion Filipciuc, omul de afaceri rădăuțean a mers în locul unde se afla Casa Memorială ”Constantin Colibaba”, ajunsă acum o ruină.

”Casa este autodemolată în primul rând din vina autorităților locale, iar dacă nu se va putea realiza ceva legat de această construcție de către administrația locală, mă voi implica personal și voi ridica înapoi clădirea, care va deveni un muzeu al rădăuțenilor și un brand național”, a fost promisiunea pe care Dan-George Marcu a garantat-o în fața opiniei publice.

Acesta a mai spus că asociația care se va ocupa de revitalizarea Casei Memoriale ”Constantin Colibaba” se va constitui în scurt timp, iar la propunerea senatorului Mircea Dăneasa se va numi Academia de Ceramică Rădăuți.

”Aveți susținerea mea totală și o fac cu entuziasm, pentru că este un domeniu în care eu mă implic cu sufletul, iar sprijinul va fi cu atât mai real și consistent cu cât sunt membru al Comisiei de Cultură din Senatul României. Iar dacă ajută un senator care este și desenator cred că va ieși ceva deosebit. Voi veni cu o inițiativă legislativă pentru a sprijini Academia de Ceramică Rădăuți”, a transmis senatorul Dăneasa.

Omul de afaceri Dan-George Marcu a spus că omul pe care se va baza în finalizarea acestui obiectiv ambițios este profesorul Ion Filipciuc.

”Este poate cea mai mare provocare din viața mea, într-un domeniu pe care nu îl cunosc și de aceea am foarte mare nevoie de sprijinul unor specialiști. Vă garantez că această casă memorială va deveni un simbol pentru Rădăuți și nu numai”, a fost mesajul transmis de candidatul AUR pentru funcția de primar în municipiul Rădăuți.

Comandat de O.J. A.U.R.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF:21240330, Tiraj 2300
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Dan Marcu garantează reconstrucția Casei Memoriale ”Constantin Colibaba”.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Omul de afaceri Dan Marcu garantează reconstrucția Casei Memoriale ”Constantin Colibaba”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei