Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 132 (8661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încredere

Gheorghe Șoldan după ce a discutat cu sute de oameni în piața din Arbore: „Pe 9 iunie facem schimbarea la Consiliul Județean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat că este încrezător că va câștiga alegerile. „Pe 9 iunie facem schimbarea la Consiliul Județean Suceava!”, a declarat Gheorghe Șoldan după ce s-a întâlnit cu sute de persoane în piața din comuna Arbore, comercianți, clienți sau simpli trecători.

„Oameni din Arbore, din Cajvana, din Solca, Poieni-Solca, dar și din alte localități din zona Rădăuțiului, care m-au încărcat cu entuziasmul și dorința lor de schimbare. Oameni care s-au săturat de același politician care a îmbătrânit de când promite dezvoltarea județului și, mai nou, susține că vrea să facă în patru ani ce n-a făcut în 16 ani. Am fost însoțit astăzi în piață de nu mai puțin de cinci primari, în frunte cu cel care conduce comuna Arbore, Dan Tiperciuc”, a spus Șoldan. Alături de candidatul PSD pentru șefia județului au fost primarul din Cajvana, Gheorghe Tomăscu, primarul orașului Solca, Cornel Țehaniuc, primarul din Iaslovăț, Ion Cotoară, precum și primarul de la Poieni-Solca, Dumitru Ichim Lăzărean.

„Toți sunt primari social-democrați, membri ai echipei mele și exemple de lideri de succes în administrația publică. Realizările lor demonstrează că sunt buni gospodari ai comunităților care i-au ales și care, cu siguranță, îi vor alege din nou. Acești primari își doresc un președinte de Consiliu Județean care să îi sprijine mai mult în realizarea de proiecte benefice pentru miile de oameni din localitățile lor. De asemenea, ne-a însoțit și Cristian Rusu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Todirești, un tânăr antreprenor cu planuri ambițioase de dezvoltare pentru comuna sa”, a spus Gheorghe Șoldan.

El a precizat că a primit sute de mesaje de încurajare. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care își pun speranțele în mine și în echipa mea. Voi fi un altfel de președinte de Consiliu Județean, voi face administrație, nu politică, și voi pune oamenii pe primul loc. Dar pentru a realiza acest lucru, am nevoie înainte de toate de cât mai mult sprijin, la vot, pe 9 iunie. Ziua Schimbării la Consiliul Județean Suceava. Pe 9 iunie, avem șansa să schimbăm viitorul județului Suceava. Să arătăm că merităm mai mult și că suntem pregătiți pentru o schimbare reală. Fiecare vot contează. Nu lăsați ca deciziile să fie luate de alții pentru voi”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de O.J. P.S.D.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240002, Tiraj 2300
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan după ce a discutat cu sute de oameni în piața din Arbore: „Pe 9 iunie facem schimbarea la Consiliul Județean”.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Șoldan după ce a discutat cu sute de oameni în piața din Arbore: „Pe 9 iunie facem schimbarea la Consiliul Județean”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei