Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 132 (8661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promisiune

Flutur: „Faceți-vă timp 10 minute duminică pentru noi și noi ne vom face în continuare 4 ani timp pentru bunăstarea și confortul dumneavoastră”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, miercuri, la Stroiești, împreună cu vicepreședinta PNL Irina Vasilciuc și a prezentat programul său electoral și al primarului din localitate, Mihai Senic, candidat pentru un nou mandat, în fața „a peste 400 de oameni”, după cum a transmis departamentul de comunicare al PNL, printr-un comunicat de presă.

Pe primarul Mihai Senic Flutur l-a caracterizat ca fiind harnic și „campion absolut” la implementarea de proiecte pentru dezvoltarea comunei: rețea de apă și canalizare, drumuri modernizate, cămin cultural modernizat, proiect de gaz metan aprobat, centru de zi pentru bătrâni, în valoare de 1,5 milioane de euro. La proiectele primarului, Gheorghe Flutur a adăugat 11 km de drum județean asfaltat recent și încă circa 800 de metri de drum pe care se va turna asfalt în zilele următoare și „astfel Stroieștiul și Zahareștiul își schimbă înfățișarea”.

Președintele Gheorghe Flutur a vorbit despre Stroiești ca fiind „aproape de autostradă, la o zvârlitură de băț de A7, pe șoseaua de centură a Sucevei până la Ițcani”. „Este la o zvârlitură până la nodul Autostrăzii Nordului de la Sfântu Ilie. De asemenea, drumul modernizat recent de la Stroiești la Vâlcele permite ajungerea rapidă la Dărmănești, pe unde trece A7”, a spus liderul PNL, care candidează pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Suceava. Acesta a mai afirmat că autostrada le va schimba viața localnicilor și că va fi un argument „pentru a chema tinerii plecați în diaspora înapoi acasă”. „Pentru aceasta, este nevoie de tandemul Flutur - Senic în alegerile de duminică. Faceți-vă timp 10 minute duminică pentru noi și noi ne vom face în continuare 4 ani timp pentru bunăstarea și confortul dumneavoastră”, este îndemnul lui Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că pe buletinul de vot PNL este la poziția 1 la președinția CJ și la lista de consilieri județeni, cerând insistent să fie votată echipa de consilieri județeni „pentru a putea face treabă eficientă în mandatul care vine”. „Absolut încurajator și optimist este semnalul de la Stroiești din această seară. Suntem pe drumul cel bun noi, liberalii, dar și sucevenii și stroieștenii”, consideră Gheorghe Flutur.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2300
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Faceți-vă timp 10 minute duminică pentru noi și noi ne vom face în continuare 4 ani timp pentru bunăstarea și confortul dumneavoastră”.
 Vizualizări articol: 345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „Faceți-vă timp 10 minute duminică pentru noi și noi ne vom face în continuare 4 ani timp pentru bunăstarea și confortul dumneavoastră”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei