Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 130 (8659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiții optime pentru preșcolari

Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Vicovu de Sus, inaugurată, după renovare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Vicovu de Sus, ce aparține de Școala Gimnazială Nr. 1, a fost recent inaugurată, după renovare. Micuţii preşcolari vor beneficia de cele mai bune condiții pentru desfășurarea optimă a procesului instructiv-educativ.

Consilierul educativ, prof. Maria-Daniela Mironescu, a spus că locaţia se aliniază grădiniţelor moderne, prin standardele de calitate şi serviciile educaţionale pe care le poate oferi. Unitatea găzduiește două grupe de copii care vor învăța cu program normal, o sală de clasă şi este dotată cu o sală destinată activităţilor extracurriculare, respectiv ,,Clubul de desen” și ,,Clubul de limbi străine”, săli de grupă și de clasă spaţioase şi luminoase, grupuri sanitare adaptate preşcolarilor, precum şi un miniparc și loc de joacă, destinate copiilor.

„Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1 Vicovu de Sus reprezintă un mediu sigur şi adecvat pentru desfășurarea activităților zilnice, unde copiii din localitate să se simtă în permanență înconjuraţi de dragoste. La inaugurare au fost prezenți primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, consilierul local Adrian Schipor, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Suceava prof. dr. Daniel Hrenciuc, prof. înv. preșcolar Maria Cucu, șefa Cercului Pedagogic al educatoarelor din Zona Rădăuți, Daniel Cornea, persoana care a muncit <zi și noapte> pentru bunul mers al lucrărilor, cadrele didactice, foste cadre didactice, care și-au adus contribuția, de-a lungul anilor, la formarea, ca oameni, a celor prezenți, personalul didactic auxiliar și nedidactic, părinți, bunici, elevi și preșcolari, care s-au răcorit cu o delicioasă înghețată oferită de <Mașina de înghețată magică>”, a transmis prof. Maria-Daniela Mironescu.

„Este un vis împlinit”, a spus și directoarea prof. Iuliana-Nicoleta Aluculesei, „la care am muncit mult, chiar și până la 3 dimineața, un proiect care, fără ajutorul și sprijinul autorităților locale, nu s-ar fi realizat. Aducem mulțumiri alese domnului primar pentru implicarea domniei sale în crearea unui spațiu modern, adecvat micuților de la grădinița noastră. Avem o bijuterie de grădiniță, aici este parte din sufletul fiecăruia dintre noi. Copiii se pot bucura de un proces de învățământ la cele mai înalte standarde”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Vicovu de Sus, inaugurată, după renovare.
 Vizualizări articol: 317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Vicovu de Sus, inaugurată, după renovare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei