Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 130 (8659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect realizat

Candidatul PNL pentru Primăria Șcheia, Alin Rusu, le transmite cetățenilor comunei că promisiunea făcută privind transportul metropolitan devine deja realitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru funcția de primar în Șcheia, Alin Rusu, se ține de cuvânt și le transmite locuitorilor din această comună că ceea ce a promis la începutul lunii mai cu privire la transportul public metropolitan devine realitate. Alin Rusu a precizat că încă de acum o lună îi asigura pe cetățenii din Șcheia că în cadrul parteneriatului existent cu Primăria Suceava în toate satele va funcționa un transport public metropolitan modern. Rusu a precizat că acest lucru devine realitate după ce primele 50 de autobuze electrice, atât de capacitate mare, cât și cele de tip microbuz pentru transportul metropolitan au ajuns în Portul Constanta.

De precizat că acest proiect pentru transportul metropolitan este împărțit în două loturi. Primul cuprinde 18 autobuze electrice de 12 metri, 8 stații de încărcare rapide și 18 stații de încărcare standard, în valoare de 43.380.000 lei fără TVA, iar al doilea lot cuprinde 32 de microbuze electrice, cu lungime de 6 metri, respectiv 32 stații de încărcare standard, în valoare de 38.144.000 lei fără TVA.

„Promisiunea făcută locuitorilor din toate satele comunei Șcheia devine astfel de realitate, iar administrația liberală arată că se ține de cuvânt și lucrează pentru bunăstarea cetățenilor. Iar colaborarea dintre administrațiile liberale din Suceava și Șcheia dă roade pentru binele cetățenilor din comuna noastră”, a spus candidatul PNL pentru Primăria Șcheia. Alin Rusu a amintit că la începutul lunii mai a avut o discuție cu viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, despre colaborarea  dintre cele două localități în vederea asigurării transportului metropolitan în Zona Urbană Funcțională. Această zonă cuprinde localitățile Suceava, Șcheia, Moara, Bosanci, Ipotești, Adâncata, Mitocul Dragomirnei și Pătrăuți. Alin Rusu a precizat că acest transport metropolitan va deservi toată comuna, cu satele Sf. Ilie, Șcheia, Mihoveni și inclusiv Florinta și Trei Movile. „Odată cu implementarea acestui mare proiect locuitorii comunei Șcheia vor avea transportul metropolitan efectiv până acasă. Sunt vești foarte bune, în special pentru copiii care învață în Suceava, care deja beneficiază de gratuitate la transportul în municipiu, dar și pentru cetățenii comunei noastre care lucrează în municipiul Suceava”, declara la vremea respectivă candidatul PNL pentru Primăria Suceava. Tot atunci, el preciza că în calitate de primar al comunei va susține promovarea de proiecte comune cu Primăria Suceava, dar și cu Primăria comunei Moara, astfel încât cetățenii să beneficieze de tot confortul de care au nevoie.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2330
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL pentru Primăria Șcheia, Alin Rusu, le transmite cetățenilor comunei că promisiunea făcută privind transportul metropolitan devine deja realitate.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Candidatul PNL pentru Primăria Șcheia, Alin Rusu, le transmite cetățenilor comunei că promisiunea făcută privind transportul metropolitan devine deja realitate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei