Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 130 (8659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Aurelian Airoaie, vine cu proiecte curajoase pentru educație și sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Aurelian Airoaie, a declarat că după ce va prelua această funcție educația și sănătatea vor fi două domenii care se vor afla printre prioritățile sale. Radu Airoaie propune mai multe proiecte curajoase despre care spune că vor duce la îmbunătățirea condițiilor de studiu pentru toți elevii, dar și la creșterea calității actului medical. „Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine societatea”, spune Radu Airoaie.

Printre proiectele propuse de candidatul PNL se numără: autorizare ISU și DSP a tuturor unităților de învățământ din comună, anvelopare Școala Gimnazială și reabilitare corp Grădiniță cu Program Normal 1 Moldoveni, amenajare curți interioare la școlile din Mitocu Dragomirnei și Mitocași, susținerea cheltuielilor pentru uniforme școlare, rechizite și premii speciale pentru elevi cu rezultate deosebite la învățătură, amenajare teren sintetic multisport la Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, amenajare loc de joacă la Școala Primară Mitocași și introducerea în școala gimnazială a programului ”Masă Sănătoasă”.

În același timp, pentru sănătate, Radu Airoaie vrea anveloparea dispensarului uman, crearea unui loc de așteptare decent pentru pacienți prin extinderea spațiului, parcare la dispensarul uman, alimentare cu apă potabilă a dispensarului, asigurarea unui spațiu decent pentru medicul veterinar pentru a-și putea desfășura activitatea în comună.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2330
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Aurelian Airoaie, vine cu proiecte curajoase pentru educație și sănătate.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Aurelian Airoaie, vine cu proiecte curajoase pentru educație și sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei