Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a descris, în cadrul emisiunii „Eu cu cine votez?”, modul în care s-a derulat campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie. El a precizat că a străbătut o dată toate cele 114 localități ale județului și în 70% dintre acestea a fost și a doua oară, pentru a se întâlni cu alegătorii.
Gheorghe Flutur a răspuns și acuzațiilor aduse de adversarii politici, care susțin că este proprietar al Pensiunii „Acasă în Bucovina”, că și-a angajat rude la Consiliul Județean sau că nu promovează oameni competenți. El a spus că la întâlnirile pe care le-a avut în județ au participat, mereu, sute de oameni, în timp ce, în cazul adversarilor politici „vine câte un desant de la Suceava, să pară mulți”. Gheorghe Flutur a explicat și problemele pe care le-au ridicat oamenii, între acestea fiind, în primul rând, siguranța, dar și altele, pe care le puteți afla urmărind înregistrarea emisiunii, pe pagina noastră de Facebook sau pe canalul de YouTube al „Monitorului de Suceava”. Tot în cadrul emisiunii, invitatul și-a amintit cum era acuzat în timpul pandemiei că „nenorocitul de Flutur trimitea oameni la sparanghel, la cules”, și asta pentru că de această activitate se ocupa o persoană care avea același nume de familie.
Urmărind înregistrarea emisiunii puteți afla în ce context a spus Gheorghe Flutur că „asta înseamnă oftică”, despre ce „poveste” a spus că a fost verificată de Agenția Națională de Integritate (ANI), cum a răspuns la întrebarea „de ce vi se spune baronul Flutur?” și la ce s-a referit când a afirmat că „tot ce m-ați întrebat sunt răutăți ale unui hodinit, de pe banca din parc, adversar politic”.