Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 128 (8657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie

Traian Andronachi: ”Lașul de Bogdan Loghin a fugit de o dezbatere electorală cu alți candidați”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traian Andronachi, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, a arătat lașitatea actualului edil, Bogdan Loghin, de a se prezenta în fața locuitorilor orașului pentru o dezbatere serioasă și cinstită legată de problemele urbei.

”Am răspuns cu drag invitației Asociației Rădăuțiul Civic și consider că în calitate de candidat la funcția de primar trebuie să răspund întrebărilor cetățenilor orașului. Transparența este un element definitoriu pentru un om care este implicat în administrația publică, fie ea locală, județeană sau națională. Or, actualul primar, Bogdan Loghin, asta a făcut. A fugit de o dezbatere civilizată și normală. I-a fost teamă că va fi luat la întrebări pentru insuccesele și gafele din anii pe care i-a petrecut în fruntea Primăriei Rădăuți. A fugit ca un laș din fața răspunderii și a oamenilor. Oare acesta este modelul de primar pe care rădăuțenii îl doresc? Cu siguranță, nu”, a opinat Traian Andronachi.

Dezbaterea a avut loc duminică, la orele amiezii, în parcul central din Rădăuți, iar din cei șase candidați pentru funcția de primar singurul care a lipsit a fost Bogdan Loghin, primarul în exercițiu.

De altfel, de-a lungul celor două ore și jumătate, cât a durat această dezbatere electorală, moderatorul i-a adresat, în lipsă, și întrebări lui Bogdan Loghin, unele decente și de bun-simț, dar la care nu a avut cine răspunde.

Percepția generală a fost aceea că primarul în funcție nu a venit le dezbatere, fie pentru că i-a fost frică de întrebările din public sau ale contracandidaților, fie că nu este pregătit să răspundă unor probleme nerezolvate în Rădăuți.

Cert este că decontul se va face pe 9 iunie, acolo unde nu vor mai exista nici întrebări, nici răspunsuri, ci doar certitudini.

 

 

Comandat de O.J. P.S.D.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240002, Tiraj 2130

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Andronachi: ”Lașul de Bogdan Loghin a fugit de o dezbatere electorală cu alți candidați”.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Traian Andronachi: ”Lașul de Bogdan Loghin a fugit de o dezbatere electorală cu alți candidați”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei