Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 128 (8657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Luptă la baionetă, cu Dan-George Marcu în frunte, pentru Primăria Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lupta pentru obținerea mandatului de primar al municipiului Rădăuți a intrat în linie dreaptă. Până la aflarea numelui persoanei care va conduce destinele acestui oraș următorii patru ani a rămas mai puțin de o săptămână.

Omul de afaceri Dan-George Marcu, care candidează din partea AUR, și-a exprimat convingerea că luni, 10 iunie, el și echipa sa vor avea toate motivele pentru a sărbători.

”O măsurătoare făcută de o publicație locală din Rădăuți, și la care au răspuns circa 10.000 de oameni, arată că sunt în față, cu un procent de 37%, iar candidatul următor este la două procente în spate. Asta arată că lupta se va da până în ultima secundă. Așa cum am demonstrat în afaceri că pot avea succes, așa voi arăta că și în administrația publică se poate performa. Firma va fi condusă de fiul meu cel mare, iar eu mă voi ocupa de problemele rădăuțenilor 24 de ore din 24. Am mare încredere și în echipa mea, știm ce avem de făcut, iar asta vom arăta imediat ce vom prelua conducerea Primăriei Rădăuți”, a arătat Dan-George Marcu.

Declarațiile vin și în contextul dezbaterii de duminică, din zona centrală a orașului, acțiune organizată de Asociația Rădăuțiul Civic și la care au fost prezenți cinci din cei șase candidați pentru funcția de primar, singurul absent fiind chiar actualul edil, Bogdan Loghin.

”Faptul că încă actualul primar nu a dorit să participe la această confruntare nu face decât să arate frica și disperarea acestuia. Știe că finalul e aproape și de aceea nu vrea să dea piept cu realitățile curente, cu întrebările și nemulțumirile oamenilor din Rădăuți. Îl anunț că ziua decontului este foarte aproape”, a mai menționat candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

Acesta a mai ținut să amintească și faptul că atât el, cât partidul AUR se află pe prima poziție pe buletinele de vot, așa încât nu-i va fi greu nimănui să îi găsească.

”Unii poate vor considera că e doar o întâmplare, dar eu cred că nu e doar o coincidență. Vom fi numărul unu și în seara zilei de 9 iunie”, a concluzionat Dan-George Marcu.

 

 

Comandat de O.J. A.U.R.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240330, Tiraj 2130

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptă la baionetă, cu Dan-George Marcu în frunte, pentru Primăria Rădăuți.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Luptă la baionetă, cu Dan-George Marcu în frunte, pentru Primăria Rădăuți1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei