Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 128 (8657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Planuri concrete

Lucian Harșovschi: „Știu exact ce se poate face și ce avem de făcut, vin cu proiecte realizabile”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe măsură ce se apropie ziua în care se va decide cine va fi primar al Sucevei pentru mandatul 2024-2028, candidatul liberal Lucian Harșovschi continuă să prezinte proiectele bazate pe ceea ce își doresc sucevenii, gândite pentru dezvoltarea municipiului Suceava.

„Pentru că ne dorim ca fiecare sucevean, atunci când va ieși din scara blocului, să aibă alei, trotuarele refăcute, bănci moderne, parcări de reședință, spații de joacă în apropierea locuințelor, dar și drumuri modernizate cu toate utilitățile aduse, voi finaliza în mandatul 2024-2028 proiectul meu de suflet, aș putea spune, și anume Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului.
Deși mi-au fost puse și piedici de-a lungul timpului în ceea ce privește implementarea acestui proiect, am reușit ca în ultimii patru ani de zile să reabilităm 125 de străzi și 5.004 locuri de parcare. Nu ne oprim aici!”, a spus Lucian Harșovschi, amintind de blocarea proiectului în Consiliul Local vreme de aproape doi ani.

Dar cum modernizarea spațiilor existente între blocuri nu poate acoperi deficitul de locuri de parcare existent, el a vorbit și de soluții concrete de creștere a spațiului disponibil pentru mașini, prin crearea de parcări supraterane.

„Știu că problema locurilor de parcare nu se poate rezolva doar prin prisma acestui proiect și că este nevoie de parcări supraetajate, motiv pentru care vom construi astfel de parcări în fiecare cartier al orașului. Iar faptele se văd deja, întrucât am demarat lucrările la parcarea supraterană etajată pe strada Ștefan Tomșa, acolo unde am demolat cele 59 de garaje, ce ocupau o suprafață de 4.512 mp, și vom construi o parcare supraterană pe 5 niveluri, cu 307 locuri de parcare și o terasă destinată sucevenilor și activităților în aer liber pe ultimul nivel”, a precizat Lucian Harșovschi.

El a mai punctat și un alt aspect la care țin mulți suceveni – să aibă un oraș verde: „Nu uităm nici de spațiul verde și îi asigur pe suceveni că vom avea grijă și de acest aspect, pentru că îmi doresc să respirăm cu toții un aer cât mai curat. Îmi doresc și voi reuși să plantez în primele 365 de zile 100.000 de copaci. Pentru că știu exact ce se poate face și ce avem de făcut, vin în fața sucevenilor cu proiecte realizabile”.

 

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240015, Tiraj 2130

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harșovschi: „Știu exact ce se poate face și ce avem de făcut, vin cu proiecte realizabile”.
 Vizualizări articol: 329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucian Harșovschi: „Știu exact ce se poate face și ce avem de făcut, vin cu proiecte realizabile”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei