Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 128 (8657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Flutur anunță asfaltarea ultimului tronson, la Bosanci, pe axialul Suceava-Dolhasca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asfaltarea cu primul strat a ultimului tronson de pe axialul Suceava-Dolhasca s-a încheiat vineri seara, târziu, a anunțat sâmbătă dimineață președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru un nou mandat, din partea PNL.

„S-a finalizat asfaltarea pe tronsonul axial Suceava-Dolhasca prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca. Aici a fost ultimul tronson, la Bosanci, care s-a finalizat vineri seara târziu. Acum este asfalt, vine și al doilea strat în perioada următoare”, a transmis Flutur, printr-un comunicat de presă.

Acesta a explicat că întârzierea lucrărilor a fost cauzată de un litigiu comercial, dar  problema a fost rezolvată și constructorul a asfaltat acest drum, în lungime de 75 de km, care a costat 63 de milioane de euro, din care 30 de milioane de euro bani europeni și 33 de milioane de euro de la Consiliul Județean Suceava. „A fost o investiție mare: sunt 11 poduri, din care 6 noi și 5 reparate, unul peste Siret, unul peste Suceava, la Dărmănești. Sunt 19 stații pentru autobuze. Este o investiție care va dăinui și va duce la dezvoltarea județului. Și pe tronsonul Liteni-Moara, spre Zaharești s-a finalizat, mai este mai puțin de 1 km în Stroiești și acest tronson este circulabil”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene și al PNL Suceava a arătat că în ultimele zile a prezentat investițiile din mai multe zone ale județului Suceava, printre care ruta ocolitoare de la Vicovu de Sus, stadionul de fotbal de la Putna, inaugurarea terminalului de transbordare pentru transport cereale de la Dornești, șantierele de la Marginea și Sf. Ilie - Șcheia pentru rețelele de apă și canalizare, poduri, drumuri. „Suceava este un șantier în care se rostogolesc proiecte de peste 3 miliarde de euro. Asta am dorit, o Suceavă în plină dezvoltare, și acest lucru îl vedeți în fiecare zi”, a declarat Gheorghe Flutur. 

 

 

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240015, Tiraj 2130

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță asfaltarea ultimului tronson, la Bosanci, pe axialul Suceava-Dolhasca.
 Vizualizări articol: 383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunță asfaltarea ultimului tronson, la Bosanci, pe axialul Suceava-Dolhasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei