Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 128 (8657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat la inaugurarea stațiunii balneoclimaterice din Dorna Candrenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat, sâmbătă, 1 iunie, la inaugurarea stațiunii balneoclimaterice din Dorna Candrenilor. Mirela Adomnicăi a precizat că acest eveniment a marcat un moment important nu doar pentru comunitatea locală, ci și pentru întreg bazinul Dornelor și județul Suceava.

„Construirea de la zero, în mai puțin de doi ani, a unui complex balneoclimateric de 4000 de metri pătrați, capabil să deservească până la 1000 de persoane în vârf de sezon, exclusiv din bugetul local al unei comune, este cu adevărat remarcabilă.

Aceasta este realizarea unui primar dedicat, Dănuț Candrea, care are multe alte realizări notabile și demonstrează ce înseamnă o administrație eficientă. Nu l-am felicitat pe domnul primar Dănuț Candrea pe scenă, deoarece am făcut-o încă din faza de șantier a stațiunii și chiar în ziua premergătoare inaugurării, când am făcut împreună un tur al complexului.

În schimb, i-am mulțumit public pentru dedicarea și determinarea sa”, a transmis Adomnicăi. Ea a subliniat că primari precum Dănuț Candrea sau Viluț Mezdrea, de la Poiana Stampei, Gavril Pardau, de la Coșna, Rusu Dorin, de la Crucea, Maxim Viorel, de la Iacobeni, Cozan Vasile, de la Panaci, sunt exemple de lideri care demonstrează că omul sfințește locul, ridicând administrația locală la un nivel de performanță.

„Ei sunt o carte de vizită pentru PSD Suceava și un argument puternic în susținerea candidaților noștri pentru funcțiile de primari din Vatra Dornei, Șaru Dornei, Broșteni, Dorna Arini și Ciocănești și Cârlibaba. Dacă o astfel de investiție a fost inaugurată la Dorna Candrenilor, imaginați-vă ce ar putea realiza Apetrii Gica ca primar al municipiului Vatra Dornei. Imaginați-vă ce ar putea realiza o echipă întreagă de primari social-democrați lucrând împreună la proiecte comune pentru dezvoltarea Țării Dornelor, alături de un președinte de Consiliu Județean precum Gheorghe Șoldan, un tânăr determinat, cu viziune și susținerea celui mai puternic partid din România. Împreună, pot transforma visurile în realitate.

Așa cum la Dorna Candrenilor, un vis a devenit realitate. Acum câțiva ani, mulți spuneau că e imposibil. Sâmbătă, Dănuț Candrea, un primar social-democrat, a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă ai viziune, determinare și echipa potrivită”, a încheiat Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat la inaugurarea stațiunii balneoclimaterice din Dorna Candrenilor.
 Vizualizări articol: 36 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat la inaugurarea stațiunii balneoclimaterice din Dorna Candrenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei