Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 127 (8656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9744 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4504 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Conducerea Primăriei Vatra Dornei infirmă dezinformările legate de demolarea unei biserici pentru construcția noului spital municipal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Primăriei Vatra Dornei a transmis o serie de clarificări cu privire la planul urbanistic zonal pentru construirea noului spital municipal din Vatra Dornei. Potrivit conducerii primăriei, aceste precizări sunt necesare după ce în urma procesului de consultare publică privind acest plan elaborat în vederea construirii noului spital, în spațiul public au apărut o serie de dezinformări și acțiuni care denaturează adevărul.

„Dorim să subliniem că această consultare are scopul de a primi observațiile și sugestiile locuitorilor din Vatra Dornei, având în vedere importanța majoră și regională a proiectului.

Precizăm că proiectul are toate avizele prevăzute de lege până în această fază, inclusiv din partea Direcției pentru Cultură Suceava, și sub nicio formă nu presupune demolarea Bisericii Sfinții Chir și Ioan, aflată în curtea spitalului, așa cum reiese și din planșele postate spre consultare publică”, a transmis Primăria Vatra Dornei. Potrivit aceleiași surse, pentru realizarea acestei etape au avut loc permanent discuții între conducerea primăriei, cea a spitalului și preotul care slujește în lăcașul de cult, angajat al spitalului. „De altfel, primăria a solicitat și binecuvântarea din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, un acord de principiu, în legătură cu reamplasarea bisericii în aceeași zonă, situație prevăzută în proiect.

Pentru mai multe informații și clarificări, vă rugăm să consultați documentele oficiale disponibile pe site-ul primăriei și să participați la întâlnirile publice organizate în acest scop”, se arată într-un comunicat al Primăriei Vatra Dornei.

Conducerea municipalității dornene îi invită pe cetățeni dornenii să participe activ și informat în procesul de consultare publică, bazându-se pe informațiile oficiale și documentele prezentate. „Orice sugestie și observație este binevenită pentru a asigura derularea acestui proiect esențial în cele mai bune condiții. Primăria Municipiului Vatra Dornei rămâne deschisă dialogului și va continua să comunice transparent toate etapele proiectului. Ne dorim ca acest demers să fie unul colaborativ, în beneficiul întregii comunități”, se mai spune în comunicat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Primăriei Vatra Dornei infirmă dezinformările legate de demolarea unei biserici pentru construcția noului spital municipal.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea Primăriei Vatra Dornei infirmă dezinformările legate de demolarea unei biserici pentru construcția noului spital municipal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei