Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Colaborare memorabilă

Schimb de experiență transfrontalier între Grădinița “Obcini”, din Suceava, și Grădinița „Ghiocel”, din Strășeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O primire foarte călduroasă, din partea unor profesioniști care pun foarte mult suflet în tot ceea ce fac – de asta s-au bucurat cadrele didactice de la Grădinița cu Program Normal „Obcini”, care au fost recent într-un schimb de experiență transfrontalier la Strășeni, în Republica Moldova.

Mai exact, la partenerii de la Grădinița „Ghiocel”, cu care au în derulare proiectul "Familia din inima mea, coordonat la Suceava de director G.P.N "Obcini", Maria Todereanu, iar peste Prut, de - Diana Corobcenco Bradul (director) şi Angela Anton (metodist).

Timp de trei zile, cadrele didactice de la GPN "Obcini " au vizitat Grădinița de copii Nr. 3 „Ghiocel” și au participat laun complex program de acțiuni precum activitatea metodică "Specificul activităților în aer liber", ateliere practice cu cadrele didactice sau o activitate din cadrul domeniului psihomotric - " Distracție sportivă - Aripi deschise", practic fiind organizată o competiție sportivă la care participanți au fost copiii, împreună cu părinții.

Întreaga activitate s-a desfășurat pe terenul Complexului Multifuncțional din Strășeni, vremea bună și voia bună mergând mână în mână.

Delegația Sucevei a avut onoarea de a fi invitată la sediul administrației locale de către primarul municipiului Strășeni, Valentina Casian, precum și la o dezbatere cu tema „Împreună putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri", ce a avut ca scop consolidarea colaborării și îmbunătățirea sistemelor educaționale preșcolare din România și Republica Moldova.

De altfel, primarul Sucevei, Ion Lungu, și primarul din Strășeni, Valentina Casian, sunt parteneri ai acestui schimb de experiență transfrontalier încă de la prima ediție.

„Ne-am bucurat de experiențe memorabile, fiind impresionați de profesionalismul, ospitalitatea și căldura cu care am fost primiți. După fiecare vizită în Republica Moldova, ne-am simțit mai bogați atât pe plan profesional cât și personal. Suntem recunoscători cadrelor didactice de la Grădinița Nr.3 Strășeni pentru eforturile depuse, care au făcut ca aceasta colaborare să fie una de succes.

Alese mulțumiri celor împreună cu care am pus bazele acestui proiect și celor care s-au implicat în organizarea activităților”, a declarat Maria Todereanu, director G.P.N "Obcini".

La schimbul de experiență au participat 28 de cadre didactice, directori de grădinițe și inspectori din cadrul Inspectoratul Județean Școlar Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimb de experiență transfrontalier între Grădinița “Obcini”, din Suceava, și Grădinița „Ghiocel”, din Strășeni.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimb de experiență transfrontalier între Grădinița “Obcini”, din Suceava, și Grădinița „Ghiocel”, din Strășeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei