Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liturghia Copiilor

„Copiii și inima Bisericii”, ediția a II-a, sâmbătă, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024, de Ziua Internațională a Copilului, începând cu ora 8:30, Festivitatea „Copiii și inima Bisericii”, ediția a II-a. Proiectul se bucură de susținerea și contribuția Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin sectoarele Educațional-Teologic și Media și comunicare.

Am aflat de la prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie, că programul evenimentului va începe, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, cu Liturghia copiilor, oficiată de Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. „Sunt invitați și așteptați la Sfânta Liturghie deopotrivă copii și tineri, părinți și profesori, care doresc să aducă doxologie pentru toate binecuvântările copilăriei.De la ora 10.30, în Sala <Pimen Arhiepiscopul> a Centrului Eparhial Suceava, se va desfășura <Panelul olimpicilor>, <Cerurile-n cărți, la îndemână>, cu participarea elevilor suceveni premianți la etapele naționale, nivel gimnaziu și liceu, ale Olimpiadei Naționale de Religie, Cultul Ortodox, 2024, respectiv la etapa națională a Olimpiadei Naționale de Religie, seminarii  și licee teologice ortodoxe, 2024”, a transmis prof. Daniela Ceredeev.

Festivitatea se va încheia cu premierea elevilor care au obținut rezultate remarcabile la diferite etape ale olimpiadelor școlare la disciplina religie. Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul va oferi premii elevilor care s-au remarcat la etapele județeană și națională ale Olimpiadei de Religie, Cultul Ortodox, gimnaziu și liceu; etapa națională a Olimpiadei Naționale de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe; etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinare „Cultură și spiritualitatea românească” (limba și literatura română – religie). „Pentru o eficientă și corespunzătoare organizare a evenimentului dedicat copiilor, vă rugăm să ne comunicați intenția participării acestora, pe adresa ceredeev.daniela@isj.sv.edu.ro ”, a mai completat inspectorul școlarDaniela Ceredeev.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Copiii și inima Bisericii”, ediția a II-a, sâmbătă, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Copiii și inima Bisericii”, ediția a II-a, sâmbătă, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei