Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 125 (8654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracție și provocări

„Micul Trialist”, ediția a VII-a, „cursa de 1 iunie”, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie 2024, se transformă la Iulius Mall Suceava în epicentrul distracției și al competiției pentru tinerii pasionați de biciclete.

Cu emoții și entuziasm, copii de toate vârstele sunt așteptați să își așeze bicicletele la linia de start și să își demonstreze abilitățile în cadrul celei de-a VII-a ediții a competiției „Micul Trialist”, ce are loc pe esplanada Iulius Mall Suceava, sâmbătă, de la ora 15.00. „Ai acasă un pasionat de ciclism, pentru care plimbările în parc înseamnă o oportunitate prin care îți demonstrează ce priceput este pe două roți? Înscrie-ți copilul la competiția <Micul Trialist>, care va avea loc la Iulius Mall Suceava, pe 1 iunie. Traseul este personalizat, astfel încât să ofere atât distracție, cât și mici provocări pentru cicliștii la început de drum, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. Înscrierile se fac la Centrul Info din Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230 208 700”, au transmis organizatorii competiției.

Participarea la eveniment este gratuită, dar sunt necesare înscrierea, bicicleta, casca de protecție și cheful de distracție. Înscrierile au început deja la Centrul Info din Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230 208 700 și au loc până în ziua evenimentului, 1 iunie, până la ora 14.00. „Micul Trialist” are trei categorii, unde vă puteți înscrie copiii: juniori (6-8 ani), avansat (9-11 ani) și expert (12-14 ani).

Fiecare participant va avea șansa la start, unde un arbitru va cronometra cursa, iar pentru fiecare jalon atins se va acorda în plus câte o secundă. Concurentul cu cel mai scurt timp va fi desemnat câștigător pentru categoria sa. Mai multe detalii despre regulament puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Traseul va fi unul plin de provocări, creat din minirampe și jaloane. Biciclete, echipamente de protecție, vouchere Hervis și brățări de la Atlantis Gold sunt premiile pe care micii bicicliști le vor câștiga în acest weekend și sunt oferite de Hervis Sports și Atlantis Gold din Iulius Mall Suceava. Cei prezenți la Iulius Mall Suceava vor avea parte și de o surpriză, Iulian Zaharie, campion național ELITE 2024, va face o demonstrație spectaculoasă de sport extrem. „Nu rata această oportunitate de a transforma o zi specială într-o experiență de neuitat pentru cei mici și pentru întreaga familie, la Iulius Mall Suceava”, este îndemnul organizatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Micul Trialist”, ediția a VII-a, „cursa de 1 iunie”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Micul Trialist”, ediția a VII-a, „cursa de 1 iunie”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei