Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 124 (8653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Tată arestat sub acuzații înfiorătoare. Și-ar fi izbit fiicele cap în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei suceveni au fost arestați preventiv acum câteva zile pentru acte de violență în familie, după cum am relatat pe larg în ediția de luni a Monitorului de Suceava.

Cel mai îngrijorător este faptul că la mijloc sunt prinși mai mulți copii, câțiva dintre ei fiind și agresați, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a detaliat într-un comunicat de presă actele de agresiune care au dus la arestarea unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Ipotești.

 În acest caz, o femeie în vârstă de 38 ani, din satul Ipotești, a reclamat că fostul soț provoacă scandal la domiciliu. La fața locului polițiștii i-au găsit pe cei doi foști soți, precum și pe cele două fiice minore ale lor, de 15 ani și de 10 ani. Femeia a relatat că a divorțat, dar situația cu fostul soț este foarte delicată.

Din anchetă a rezultat că bărbatul s-a deplasat la imobilul unde locuiește fosta soție, iar în urma unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Ca urmare a conflictului verbal dintre cei doi, bărbatul a amenințat-o pe fosta soție și a distrus ușa de acces din partea din spate a imobilului. În urma conflictului dintre cei doi soți, bărbatul de 46 de ani a încercat să discute cu cele două fiice ale sale.

În scurt timp s-a ajuns la violențe de intensitate ridicată și asupra fiicelor:

”Inculpatul a distrus ușa de acces înspre terasa imobilului casă de locuit și le-a tras cu putere de păr pe cele două fiice minore, timp de câteva minute, lovindu-le cap de cap, precum și cu capul lor în capul lui, în timp ce se aflau într-un loc public.

În timpul agresiunii, fiica sa cea mică era dezbrăcată de la brâu în sus, deoarece în încercarea sa de a se elibera din mâinile tatălui s-a dezbrăcat de tricoul pe care îl purta. Prin violenţele comise împotriva persoanelor vătămate, în public, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicatul de presă al procurorilor suceveni.

Agresorul din Ipotești a fost reținut în arest pentru 24 de ore, iar ulterior procurorii au formulat propunere de arestare preventivă la Judecătoria Suceava.

Vineri, 24 mai, judecătorii au emis mandat pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie” (2 infracţiuni față de cele două fiice minore), „tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „amenințare”.

”Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumției de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul procurorilor suceveni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată arestat sub acuzații înfiorătoare. Și-ar fi izbit fiicele cap în cap.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tată arestat sub acuzații înfiorătoare. Și-ar fi izbit fiicele cap în cap1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei