Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 124 (8653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Somn ușor: alege să spui adio patului pe arcuri. Alege saltele cu memorie de la Ortopedicus!

Te întrebi: de ce să renunți la salteaua veche, pe arcuri, în favoarea unei saltele cu memorie de la Ortopedicus? Pentru că vrei să dormi mai bine, fără dureri de spate. Mai multe motive vei descoperi în acest articol.

Hai să-ți prezentăm un scenariu. Dormi de ani buni pe o saltea cu arcuri, iar în fiecare seară te chinui să adormi și te întrebi de ce. Pe scurt, arcurile din saltelele vechi se deformează inegal, iar stratul de spumă se tasează de-a lungul timpului, ajungând mai aproape de arcuri, iar așa te vei confrunta cu diferite dureri la nivelul spatelui, fie musculare sau osoase. Acum, intră în discuție înlocuirea lor cu saltele cu memorie, însă care ar fi câteva beneficii?

 

Beneficiile saltelelor cu memorie

Saltelele cu memorie sunt o alegere bună în cazul în care salteaua veche îți cauzează dureri la nivelul spatelui, însă te întrebi cum? Este simplu: din cauza faptului că sunt realizate dintr-o spumă specială, de diferite densități, saltelele cu memory foam pot fi mai versatile, fiind potrivite pentru diferite stiluri de a dormi.

În plus, facilitează poziția corectă pentru odihnă. Știai că este necesar să-ți menții spatele drept, chiar și în cazul în care dormi pe-o parte? Ei bine, o saltea cu memorie va menține coloana dreaptă, orizontală cu podeaua. Astfel, va ameliora nu doar durerile din zona spatelui, ci și cele articulare. Așadar, cui nu îi surâde ideea de a avea un somn liniștitor, fără dureri?

 

Ce înseamnă salteaua cu memorie? Ce ține minte?

Această spumă cu memorie este o spumă poliuretanică. A fost botezată astfel datorită proprietății de a-și reveni întotdeauna la forma inițială, indiferent de greutatea așezată pe ea. Pe scurt, nu se tasează!

De asemenea, spuma cu memorie este hipoalergenică. Așadar, este potrivită și pentru cei care suferă de astm sau alte afecțiuni respiratorii.

 

De ce contează salteaua atât de mult?

Îți punem următoarea întrebare: cum te simți după o noapte în care nu ai putut să dormi din cauza durerilor de spate? Cu siguranță nu grozav. A doua zi, ritmul tău zilnic a fost afectat, iar tu nu ai mai dat randament. Povestea se repetă noapte de noapte, iar tu te simți la capătul răbdării, întins(ă) din toate direcțiile. Ești ca un elastic ce urmează să se rupă. Atât de important este somnul. Atât de importantă este salteaua.

În timp ce dormi, creierul se odihnește, iar tu o poți lua de la capăt în fiecare zi cu noi forțe, cu anduranță psihică și echilibrul mental de care ai nevoie să te confrunți problemele cotidiene. Ne petrecem o treime din viață dormind, iar de aceea este important să dormim bine!

Așadar, te-ai convins de importanța saltelei? Fără o saltea calitativă, un somn odihnitor nu este posibil. Poți găsi salteaua potrivită pentru tine în cadrul magazinului online Ortopedicus - te invităm să descoperi modelele disponibile. Comandă acum online, este atât de simplu!

Contact:

0800 471 516

specialist@ortopedicus.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Somn ușor: alege să spui adio patului pe arcuri. Alege saltele cu memorie de la Ortopedicus!.
 Vizualizări articol: 373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Somn ușor: alege să spui adio patului pe arcuri. Alege saltele cu memorie de la Ortopedicus!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei