Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 124 (8653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

Flutur a participat, la Fundu Moldovei, la „un regal electoral de suflet”: „Tudor Zdrob este un primar de nota 10, iar Fundu Moldovei este o comună turistică de excepție”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat marți după-amiază la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob. Gheorghe Flutur a remarcat faptul că evenimentul a fost un adevărat „regal electoral de suflet”. „Cei care vor să vadă unde este inima liberală a Bucovinei ar trebui să vină la Fundul Moldovei. Aplauze și ochii în lacrimi la o casă de cultură arhiplină, la lansarea candidatului liberal pentru primărie, Tudor Zdrob”, a transmis Flutur.

Acesta, împreună cu deputatul liberal Angelica Fădor și cu primarul Tudor Zdrob, a discutat cu cei peste 300 de oameni care au ținut să fie prezenți la această întâlnire electorală. „Tudor Zdrob este un primar de nota 10 în administrația publică. Iar Fundu Moldovei este o comună turistică de excepție, cu un centru civic european, un sediu de primărie nou cu arhitectură occidentală, o casă de cultură superbă, cu drumuri asfaltate și școli modernizate. Proiectul de gaz metan este pregătit, cadastrul gratuit este realizat, iar albiile pâraielor și râului Moldova sunt regularizate. Acesta este una dintre cele mai frumoase comune bucovinene, administrată de cinci mandate de primarul Tudor Zdrob”, a spus Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

În același timp, el le-a prezentat oamenilor perspectiva deschiderii punctului de frontieră Izvoarele Sucevei și a drumurilor spre Cârlibaba și Brodina, care vor aduce dezvoltare economică și turistică zonei. „Fundu Moldovei este patria portului popular și a tradițiilor, un izvor de autenticitate, emblema costumului popular bucovinean și locul unde s-a păstrat satul autentic și gospodăria țărănească, mai bine ca oriunde în Bucovina”, a spus Flutur. Acestea au fost doar câteva dintre argumentele pe care Gheorghe Flutur le-a prezentat gospodarilor din Fundu Moldovei atunci când a cerut un nou mandat pentru Tudor Zdrob, dar și pentru el însuși. Flutur a subliniat că i-am fost alături primarului Tudor Zdrob din postura de președinte al Consiliului Județean Suceava. „Respect, apreciere și voturi multe pe 9 iunie 2024, Tudor Zdrob!”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2150
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a participat, la Fundu Moldovei, la „un regal electoral de suflet”: „Tudor Zdrob este un primar de nota 10, iar Fundu Moldovei este o comună turistică de excepție”.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a participat, la Fundu Moldovei, la „un regal electoral de suflet”: „Tudor Zdrob este un primar de nota 10, iar Fundu Moldovei este o comună turistică de excepție”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei