Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 117 (8646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Îndemn

Liderul PNL Suceava către oamenii de afaceri rădăuțeni: „Pregătiți-vă! Autostrada A7 va fi balonul de oxigen pentru dezvoltarea viitoare a firmelor dumneavoastră”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit luni după-amiază cu oameni de afaceri din Rădăuți, cărora le-a transmis că viitoarea autostradă A7 va fi „balonul de oxigen” pentru dezvoltarea firmelor. La Rădăuți, Gheorghe Flutur a vizitat două firme, una specializată în producerea de geamuri termopan de înaltă performanță, Profil Exim Rădăuți, și alta care produce ambalaje din carton, Reco Rădăuți.

La firma de termopane, reprezentanții acesteia au prezentat ultimele tehnologii în domeniu, inclusiv geamurile cu trei straturi de sticlă, geamurile securizate cu folie tip parbriz și noile tehnologii de îmbinare. Discuțiile au abordat și aspecte legate de fiscalitate, necesitatea unor programe de stimulare a mediului de afaceri și criza forței de muncă.

Apoi, în cadrul vizitei la firma de ambalaje din carton, cu o vechime de 30 de ani în Rădăuți, Gheorghe Flutur a discutat cu muncitorii, care i-au prezentat acestuia liniile tehnologice din cadrul fabricii. De asemenea, reprezentanții firmei au ținut să sublinieze capacitatea fabricii de a se adapta la cerințele pieței, au evidențiat faptul că producția este destinată exportului și au fost făcute propuneri concrete pentru îmbunătățirea fiscalității.

„Oamenii de afaceri au exprimat necesitatea reducerii impozitării muncii, considerând că actualul nivel de 47% este prea mare și că o reducere ar putea duce la crearea de noi locuri de muncă, combaterea muncii la negru și creșterea încasărilor la bugetul de stat. De asemenea, s-a discutat despre lipsa forței de muncă calificate și despre necesitatea stimulării calificării la locul de muncă”, a spus liderul liberalilor suceveni.

El le-a prezentat oamenilor de afaceri rădăuțeni eforturile din Coaliția de Guvernare pentru susținerea mediului de afaceri, menționând păstrarea cotei unice de impozitare la 16%, menținerea impozitului pe dividende la un nivel scăzut de 8% și asigurarea că impozitul pe proprietate nu va crește. „Voi lupta în Coaliția de guvernare pentru a apăra interesele mediului de afaceri, pe care îl consider motorul dezvoltării economice și sursa veniturilor la bugetul de stat”, a transmis Gheorghe Flutur.

El i-a îndemnat pe reprezentanții firmelor să își pregătească o strategie pentru intrarea pe piața Ucrainei, în special companiile de construcții, având în vedere oportunitățile pe care le va aduce reconstrucția acestei țări. În același timp, Flutur a subliniat faptul că Autostrada A7 va fi un factor crucial pentru dezvoltarea viitoare a firmelor din Bucovina. În final, mesajul lui Gheorghe Flutur a fost cât se poate de clar: „Pregătiți-vă! Autostrada A7 va fi balonul de oxigen pentru dezvoltarea viitoare a firmelor dumneavoastră”.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2150
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava către oamenii de afaceri rădăuțeni: „Pregătiți-vă! Autostrada A7 va fi balonul de oxigen pentru dezvoltarea viitoare a firmelor dumneavoastră”.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liderul PNL Suceava către oamenii de afaceri rădăuțeni: „Pregătiți-vă! Autostrada A7 va fi balonul de oxigen pentru dezvoltarea viitoare a firmelor dumneavoastră”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei