Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 117 (8646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat la Consiliul Local Suceava

Irina Mocrei-Rebrean: „Suceava a rămas unul dintre puținele orașe din țară unde se mai păstrează cu adevărat tradițiile și obiceiurile creștine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din echipa pe care Lucian Harșovschi o propune sucevenilor pentru a-i reprezenta în Consiliul Local, împreună cu el, ca primar, face parte și Irina Mocrei-Rebrean, care de 15 ani activează în cadrul unei companii de telecomunicații ca manager zonal.

Licențiată în filologie, cu studii la USV, precum și la Universitatea din Nice, Franța, ea a ales să își continue dezvoltarea în domeniul privat.
A rămas în Suceava pentru a putea fi alături de cei apropiați, dar are convingerea că așa i-a fost rânduit de Dumnezeu, să-și facă un rost în orașul pe care îl numește cu drag “acasă”.
“Aici îmi este familia, aici îmi sunt prietenii de suflet, nu mă văd în altă parte decât aici și mereu când mă reîntorc din delegațiile pe care le fac frecvent, am acel sentiment de familiaritate, de “acasă”. Mai mult decât atât, în Suceava este Biserica. Consider că Suceava a rămas unul dintre puținele orașe din țară unde se mai păstrează cu adevărat tradițiile și obiceiurile creștine, unde încă vezi familii întregi mergând duminica la Biserică. Sunt un creștin practicant și încerc să mă încred întotdeauna în voia lui Dumnezeu.
Lucian Harșovschi este în primul rând un om extrem de riguros, muncitor, serios, loial și un munte motivațional, atribute de lider adevărat. Am încredere că pot face echipă bună cu el ca primar, dar și cu restul echipei pe care a cooptat-o să îi fie alături.
Cred, de asemenea, că experiența dobândită în domeniul privat alături de echipele mele mă ajută să mă integrez mai bine în planurile de dezvoltare ale viitorului primar Lucian Harșovschi”, afirmă cu convingere Irina Mocrei-Rebrean.

Prezența ei în echipa alături de care candidează la alegerile din 9 iunie este apreciată de Lucian Harșovschi, care spune: „Îi mulțumesc Irinei pentru încrederea acordată, împreună cu echipa și sucevenii vom reuși!”.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava
Executat SC Interpress SRL
CMF: 21240015, Tiraj 2150
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Irina Mocrei-Rebrean: „Suceava a rămas unul dintre puținele orașe din țară unde se mai păstrează cu adevărat tradițiile și obiceiurile creștine”.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Irina Mocrei-Rebrean: „Suceava a rămas unul dintre puținele orașe din țară unde se mai păstrează cu adevărat tradițiile și obiceiurile creștine”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei